Новини

Резюме. Івано-Франківська область. Жовтень 2015 року

Резюме. Івано-Франківська область. Жовтень 2015 року

Громадянська мережа ОПОРА продовжує інформувати Вас про результати спостереження за діяльністю депутатів-мажоритарників у своїх округах. Основну увагу спостерігачі ОПОРИ зосереджують на діяльності депутата на окрузі, роботі з виборцями у приймальнях та результатах вирішення проблем округу. Вашій увазі пропонуємо огляд активності трьох депутатів-мажоритарників Івано-Франківської області у жовтні місяці 2015 р. - Юрія Дерев'янка (ОВО №87), Юрія Тимошенко (ОВО №88) та Юрія Солов'я (ОВО №89).

Народний депутат Юрій Дерев'янко на окрузі №87 у жовтні місяці відвідав велику кількість заходів, зокрема: зустрівся з колективами загальноосвітніх та творчих шкіл, відвідав презентацію книги, проінспектував дороги округу, провів зустрічі з місцевими громадами. За моніторинговий період Юрієм Дерев’янком у співавторстві з іншими народними депутатами зареєстровано 6 законотворчих ініціатив, 3 з яких стосуються запровадження економічного експерименту «Прикарпаття» на території Івано-Франківської області, також подано на розгляд законопроекти про ринок природного газу, про розвиток гірських районів та про зміни до Житлового кодексу.

Протягом жовтня Юрій Тимошенко на окрузі №88 здійснив три прийоми громадян у місті Коломиї і у місті Городенці. У жовтні 2015 року Юрій Тимошенко зареєстрував одну законотворчу ініціатива під номером 3324, якою депутат пропонує встановити у сесійній залі Верховної Ради України ікону «Покрови Пресвятої Богородиці». Помітної інформаційної активності у місцевому медіапросторі депутат не проявляв, але про свою парламентську діяльність інформує через персональну сторінку у соціальній мережі Facebook на якій можна ознайомитись з записами ефірів на телебаченні та іншою інформацією яка стосується депутатської діяльності

За звітний період, протягом жовтня 2015 року Юрій Соловей здійснив один прийом громадян та провів 43 зустрічі з громадами округу. Щодо парламентської діяльності, депутату співавторстві з іншими парламентарями зареєстрував проект змін до Податкового кодексу України, які на їхню думку мають стимулювати розвиток ринку автотранспортних засобів в Україні .У порівнянні з попереднім звітним періодом медійна активність Юрія Солов’я у місцевому інформаційному просторі практично відсутня. Для інформування виборців про свою діяльність депутат найчастіше використовує соціальну мережу Facebook.