Відео

Дорогі Депутати. Черкащина 4 випуск

У дайджесті випуску програми «Дорогі депутати: Черкащина» від 30 квітня, ми традиційно розповімо чим займались та де «засвітились» черкаські мажоритарники впродовж часу від виходу попередньої програми.

Зокрема про те, що Геннадій Бобов (196 ОВО) та його колега по групі «Відродження» Валентин Ничипоренко (199 ОВО) потрапили до топ 20 найбагатших депутатів Верховної ради. А в рейтингу найбагатших сімей Ради, вони займают друге і перше місця відповідно.

У рубриці «Розмова»  про роботу депутата  ми  поговоримо з мажоритарником від 200-го округу Антоном Яценком.

«Казати, що мажоритарники лише «лавочки ставлять», як це намагаються подати  - то не правда.  На мою думку, поки існує партійна система виборів - в Україні буде безлад. Якщо б вибори були, наприклад, на виключно мажоритарній основі і раз в три роки, то повірте… країна б вже жила зовсім по-іншому. Бо ми, мажоритарники, за людей. А в партійних депутатів є керівництво.», - каже народний обранець, за якого його округ віддав 57% голосів.   

У лікбезі розповімо як тримати з нами контакт.

А у «фокусі» 195-ий округ, округ Володимира Зубика. Ми запитали у виборців чи знають вони свого депутата і як оцінюють його роботу. Також зайнялися пошуками приймальні Володимира Володимировича, а потім намагалися до неї потратпити.

На завершення «скандал» із жовтуватим гумористичним відтінком від діючого і колишнього нардепів.