Відео

Дорогі Депутати. Черкаси 3 випуск

У черговому випуску програми «Дорогі депутати: Черкащина» від 21 квітня, ми розповімо чим займались черкаські мажоритарники впродовж часу від виходу попередньої програми.

У рубриці «Розмова» поспілкуємося з мажоритарником від 194-го округу Олегом Петренком про роботу на окрузі та в приймальні.

«Приорітети розставляє час: зараз моя робота в сфері національної безпеки та обороноздатності країни важливіша. Зараз так. Я краще звільню двох полонених, аніж відремонтую на окрузі пару дахів», - говорить нардеп.

«Є одна велика проблема: абсолютна більшість, 90%,  приходить в приймальню аби просити гроші […]. Це замкнуте коло. Доки люди будуть ходити і просити в дпутатів гроші, а депутати будуть давати гроші… В країні нічого не зміниться».

У рубриці лікбез покажемо вам як на сайті Верховної ради відслідковувати чим займається ваш депутат: як і за що голосує, як і скільки виступає, як відвідує засідання, які подає запити.

А у фокусі двохсотий округ, округ Антона Яценка, де він балотується вже вдруге і на нинішніх виборах набрав понад 57% голосів. Ми завітали до приймалень та поспілкувались із виборцями в Умані, Христинівці та селах округу, запитуючи «В чому ж секрет успіху Антона Володимировича?».

На завершення ми проінспектуємо регіональну пресу на якість та наявність матеріалів про роботу депутатів.