Відео

Дорогі депутати. Волинь 14 випуск

У чотирнадцятому випуску програми «Дорогі депутати. Волинь» дивіться про таке:

– У рубриці «Парламентська математика»: хто допомагає волинським нардепам?

Авторський колектив нашої програми підготував для вас інфографіку помічників волинських нардепів. Хто з депутатів має найбільше помічників, а хто найменше? Які відомі прізвища «фігурують» у списку помічників волинських нардепів? Відповіді на ці питання шукайте у сюжеті.

– У рубриці «В центрі уваги» дивіться інтерв’ю з народним депутатом Артемом Віком.

Через скандал у радикальній партії, причиною якого став нардеп Мосійчук, Волинь ризикує лишитися без куратора-парламентаря. Олег Ляшковимагає у ЦВК позбавити депутатського мандата свого соратника Артема Вітка. Сам Вітко заспокоює волинян, що свою приймальню у Луцьку не закриє. Про суть скандалу між «радикалами» дивіться у рубриці «В центрі уваги».

– У рубриці «Проблеми кругу» дивіться сюжет із вимираючого волинського села Сваловичі (23 виборчий округ).

Для жителів 23 виборчого округу наближаються не тільки місцеві, а й дочасні парламентські вибори. Хоча вони ще не оголошені, але уже ходять чутки, хто має замінити Ігоря Єремеєва. Що говорять мешканці вимираючого поліського села Сваловичі про депутатів та владу вцілому дивіться у рубриці «Проблеми округу».

Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА – це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об’єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні.

“Дорогі депутати. Волинь” – це спільний проект Громадянської мережі ОПОРА, “Громадського. Волинь”, Громадського телебачення і проекту USAID РАДА. З програми глядачі дізнаються про діяльність та бездіяльність народних обранців, про зарплати, офіси, внутрішню “кухню”, “совковий дух” Верховної Ради України і міжнародний досвід парламентаризму.