Відео

Дорогі депутати. Волинь 13 випуск

У тринадцятому випуску програми «Дорогі депутати. Волинь» ми приділили увагу таким темам:

  • У рубриці «На слуху» пропонуємо вам до перегляду підбірку подій, які пов’язані з волинськими нардепами.
  • Про що заявляли волинські нардепи протягом трьох тижнів вересня і що про це писали у ЗМІ – дивіться у традиційному дайджесті.
  • У рубриці «Проблеми округу»: поїздка на 19 виборчий округ разом із помічником Ігоря Гузя Андрієм Бокочем.
  • Ми продовжуємо серію сюжетів про спонтанні поїздки на округ з помічниками нардепів. Цього разу свою лотерею тягнув помічник Ігоря Гузя Андрій Бокоч. З ним ми поїхали у село Павлівка, Іваничівський район.
  • У рубриці «Народний бліц»: чи варто молоді цікавитись діяльністю народних депутатів?
  • Журналісти програми «Дорогі депутати. Волинь» завітали на ІІІ Міжнародний молодіжний форум, який відбувся 15 вересня у Луцьку. Чи треба молоді цікавитись діяльністю нардепів? Таке запитання ми задали учасникам заходу. Відповіді  – насторожили.

Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА – це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об’єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні.

“Дорогі депутати. Волинь” – це спільний проект Громадянської мережі ОПОРА, “Громадського. Волинь”, Громадського телебачення і проекту USAID РАДА. З програми глядачі дізнаються про діяльність та бездіяльність народних обранців, про зарплати, офіси, внутрішню “кухню”, “совковий дух” Верховної Ради України і міжнародний досвід парламентаризму.