Відео

Дорогі Депутати. Волинь 11 випуск

Автори «Дорогі депутати. Волинь» підготували вам для перегляду одинадцятий випуск програми.

У ньому ви дізнаєтесь про таке:

  • В рубриці «На слуху»: як Волинь прощалась з Ігорем Єремеєвим?

Сумна звістка надійшла із Швейцарської клініки, де після падіння з коня лікувався народний депутат України Ігор Єремеєв.  12 серпня на 48-му році життя його серце зупинилося.  Про те, як Волинь прощалася з впливовим політиком і успішним бізнесменом, тричі депутатом Верховної ради України Ігорем Єремеєвим дивіться у наступному сюжеті.

  • У рубриці «Про актуальне»: «бурштиновий рейд» Рівненщеною за участю заступника міністра екології та природних ресурсів України Світлани Коломієць, нардепа Ігоря Лапіна, громадських активістів та ЗМІ;

Незаконний видобуток бурштину у Житомирській, Рівненській та Волинській областях – це проблема, яка загрожує природі українського Полісся, а також породжує масову корупцію на різних рівнях влади. У Верховній раді кажуть, що врегулювати це питання можна завдяки прийняттю якісного профільного закону, а для цього потрібно вивчити цю проблему та почути позицію місцевого населення. Саме з такою метою на Рівненщину приїхала делегація на чолі з заступником міністра екології та природних ресурсів Світланою Коломієць. Що там робив волинський нардеп Ігор Лапін? Дивіться у сюжеті.

  • В рубриці «У центрі уваги»: як оцінює роботу волинських нардепів політолог Михайло Наход.

Народні обранці VII скликання уже більше півроку працюють в парламенті і можна робити певні висновки про їх діяльність. Як оцінює роботу чинних волинських нардепів голова «Центру Політичного Аналізу і Виборчого Консалтингу» Михайло Наход дивіться у наступному сюжеті.

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА – це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об’єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні.

“Дорогі депутати. Волинь” – це спільний проект Громадянської мережі ОПОРА, “Громадського. Волинь”, Громадського телебачення і проекту USAID РАДА. З програми глядачі дізнаються про діяльність та бездіяльність народних обранців, про зарплати, офіси, внутрішню “кухню”, “совковий дух” Верховної Ради України і міжнародний досвід парламентаризму.