Відео

Дорогі Депутати. Волинь 8 випуск

У восьмому випуску програми «Дорогі депутати. Волинь» ви дізнаєтесь про таке:

• У рубриці «На слуху» дізнавайтесь, чому волинські підприємці мітингували під Верховною Радою?

«Великому бізнесу малий не зрозуміти» – кажуть підприємці, які мітингують під Верховною Радою. Там, схоже, вже звикли до подібних мітингів. Реагують стримано. Кажуть, що потрібно запроваджувати європейські порядки. Вони, так би мовити, настануть після набуття чинності певних норм закону. Зокрема, щодо касових апаратів. Що привело підприємців з різних областей України, в тому числі і з Волині, дивіться у сюжеті.

• У рубриці «В центрі уваги» дивіться інтерв’ю з помічником народного депутата Степана ІвахіваДенисом П’ятигорцем. 

Хто дописує на офіційній сторінці Степана Івахіва у мережі «Facebook»? Чому народний обранець вкладає гроші в громади? Коли трибуна українського парламенту перестане бути сценою? Про це та інше дивіться в інтерв’ю з помічником нардепа Денисом П’ятигорцем.

• У рубриці «Зворотній зв’язок»: про що звітував нардеп Ігор Гузь?

 «Чотири з мінусом» – таку оцінку своєї роботи за півроку поставив депутат-мажоритарник Ігор Гузь. Каже, що менше проявляв себе в законотворчій роботі, адже займався іншими важливими справами. Звіт депутата слухали і ми.

• У рубриці «Про актуальне», дізнавайтесь хто з волинських нардепів взявся допомогти ГО «Автомайдан України» у вирішенні проблеми розмитнення авто для АТО.

 Громадські активісти зверталися із законодавчою ініціативою до волинських нардепів, а вирішувати питання взявся приїжджий. Як зреагували на законодавчу ініціативу ГО «Автомайдан України» волинські нардепи та що пропонує у вирішенні цього питання народний депутат Андрій Антонищак? Дивіться у сюжеті.

«Дорогі депутати. Волинь» – це спільний проект Громадянської мережі ОПОРА, «Громадського. Волинь», Громадського телебачення і проекту USAID РАДА. З програми глядачі дізнаються про діяльність та бездіяльність народних обранців, про зарплати, офіси, внутрішню “кухню”, “совковий дух” Верховної Ради України і міжнародний досвід парламентаризму.