Відео

Дорогі Депутати. Волинь 7 випуск

За час існування програми «Дорогі депутати. Волинь» нам, на жаль, не вдалося поспілкуватися з усіма народними обранцями від Волинської області. Тому авторський колектив програми вирішив завітати до столиці, щоб хоча б у парламенті побачити народних обранців.

У спецвипуску програми «Дорогі депутати. Волинь» із Верховної Ради України ви побачите:

  • Чи знають про волинських нардепів їх колеги по парламенту? Ми провели бліц-опитування народних депутатів щодо того, як вони оцінюють роботу народних депутатів з волинською пропискою. Кого згадали, а кого ні? Дивіться у сюжеті.
  • Що думають волинські народні обранці з приводу актуальних питань Волині та їх роботи у Верховній раді України? Чому Юрій Савчук та Ігор Єремеєв пропускають засідання парламенту та профільних комітетів? Як волинські нардепи з «Народного фронту» ставляться до кнопкодавства у їх фракції? Яке замовлення, на думку Ігора Єремеєва, виконує нардеп Ігор Лапін? Відповіді на ці та інші питання дізнавайтесь із сюжету.
  • Помічник депутата Степана Івахіва Денис П’ятигорець провів нам екскурсію будівлею Верховної Ради України, під час якої ми побували у пікантних місцях парламенту. Побачили, де «кожен депутат може відчути себе важливим». Що їдять нардепи у їдальні Верховної Ради? Відвідали єдиний туалет українського парламенту, в якому палять.
  • Де мешкає депутат Ігор Лапін під час роботи у парламенті? Ми завітали в гості у готельний номер Ігора Лапіна щоб на власні очі побачити київське житло волинського нардепа.

«Дорогі депутати. Волинь» – це спільний проект Громадянської мережі ОПОРА, «Громадського. Волинь», Громадського телебачення і проекту USAID РАДА. З програми глядачі дізнаються про діяльність та бездіяльність народних обранців, про зарплати, офіси, внутрішню “кухню”, “совковий дух” Верховної Ради України і міжнародний досвід парламентаризму.