Відео

Дорогі Депутати. Волинь 6 випуск

У шостому випуску програми «Дорогі депутати. Волинь» дивіться про таке:

-       У рубриці «На слуху» дивіться чим привернули увагу ЗМІ та громади волинські нардепи за останні тижні травня.

-        У рубриці «Проблеми округу» дізнавайтесь про які проблеми розповідали нардепу Степану Івахіву мешканці села Любохинів, Старовижівського району (21 виборчий округ) під час особистого прийому.

Приїхав звітувати, а виборців переважно цікавлять гроші – скільки, коли і на що їм дасть їх обранець. Питали також чому забрав нафту у Коломойського, нарікали на війну з Росією, просили посприяти в добудові сільської школи. Проблеми поліського села слухав Степан Івахів і ми разом з ним.

-       У рубриці «Паламентська математика»: депутатська відвідуваність сесій ВРУ та засідань профільних комітетів.

Все таємне з часом стає загальновідомим. Нафтовий магнат Ігор Єремеєв просачкував усі засідання свого комітету. А як же інші волинські нардепи? Відповіді шукайте у сюжеті.

-       У рубриці «Про акутальне»: позиція Степана Івахіващо щодо проблеми боргів ПАТ «Ковельмолоко» перед селянами та щодо регулювання цін на сільськогосподарську продукцію.

Програма Дорогі Депутати Волинь дотримує свого слова. В минулому випуску ми обіцяли з’ясувати позицію Степана Івахіва щодо боргів ПАТ «Ковельмолоко» перед його виборцями. І ми це зробили. Якщо коротко то він не винен, а чужі борги віддасть з власної кишені. Докладніше дивіться у сюжеті.

-       У Рубриці «Зворотній зв'язок» дізнавайтесь про активність волинських нардепів у мережі «Facebook».

Про гроші для шахтарів, об’єднання територіальних громад і євробачення писав на своїй «Facebook» сторінці депутат від Народного фронту Ігор Гузь. Його колега по політсилі Ігор Лапін ділився в мережі світлинами з АТО. Волинські нардепи з групи «Воля народу» здебільшого публікують дописи про їх діяльність у парламенті. Депутат-списочник Юрій Савчук взагалі не зареєстрований у цій соціальній мережі. Детальніше про віртуальне життя наших обранців дізнавайтесь з сюжету.

 «Дорогі депутати. Волинь» – це спільний проект Громадянської мережі ОПОРА, «Громадського. Волинь», Громадського телебачення і проекту USAID РАДА. З програми глядачі дізнаються про діяльність та бездіяльність народних обранців, про зарплати, офіси, внутрішню “кухню”, “совковий дух” Верховної Ради України і міжнародний досвід парламентаризму.