Відео

Дорогі Депутати. Волинь 12 випуск

Автори «Дорогі депутати. Волинь» підготували вам для перегляду дванадцятий випуск програми.

У ньому ви дізнаєтесь про таке:

  • В рубриці «Проблеми Округу»: ви побачите, на що скаржились мешканці Рожищенського району Олександру Пизі, помічникові нардепа Сергія Мартиняка.

У сюжеті із цієї рубрики ви дізнаєтесь на що скаржились і що просили у помічника народного депутата Олександра Пизи мешканці с. Носачевичі, Рожищенського району.

  • В рубриці «У центрі уваги»: інтерв’ю з волинянином, народним депутатом І скликання Андрієм Бондарчуком

Українці не лінуються критикувати свій Парламент. Роблять це і самі нардепи. Зокрема, нещодавно в інтерв’ю одному з інтернет-ЗМІ керівник фракції «Самопомочі» у Верховній Раді Олег Березюк сказав, що професійним Парламент був перші 9 років незалежної України. Тому ми і вирішили поспілкуватися з народним депутатом України І скликання, людиною, яка безпосередньо причетна до Акту проголошення Незалежності, волинянином Андрієм Бондарчуком. Як тоді відбувалися вибори, які технології агітації застосовувались, скільки отримували за свою роботу нардепи, і чи радяться з своїми попередниками нинішні народні обранці, – відповідь шукайте у сюжеті.

  • У рубриці «Народний бліц»: як волиняни вітали народних депутатів і що їм бажали з нагоди Дня Незалежності України.

Україна зустріла 24-у річницю незалежності. Зазвичай чиновники і депутати публікують у ЗМІ вітання з нагоди цього державного свята. Ми вирішили змістити акценти та запитати у волинян: Як би ви привітали нардепів з Днем незалежності України?

 Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА – це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об’єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні.

“Дорогі депутати. Волинь” – це спільний проект Громадянської мережі ОПОРА, “Громадського. Волинь”, Громадського телебачення і проекту USAID РАДА. З програми глядачі дізнаються про діяльність та бездіяльність народних обранців, про зарплати, офіси, внутрішню “кухню”, “совковий дух” Верховної Ради України і міжнародний досвід парламентаризму.