Відео

Дорогі Депутати. Волинь 10 випуск

У десятому випуску програми «Дорогі депутати. Волинь» ви дізнаєтеся:

–       У рубриці «На слуху» дізнаєтесь про депутатську активність волинських народних обранців у липні.

–       У рубриці «Зворотній зв’язок»: журналістський рейд приймальнями нардепів-кураторів парламентських політичних партій у Волинській області.

У Луцьку розміщено чимало приймалень народних депутатів-кураторів парламентських політичних партій у Волинській області. Чим вони займаються і як підтримують зв’язок з виборцями? Детальніше дивіться у сюжеті.

–       В рубриці «Народний бліц» дізнавайтесь чи знають лучани та гості міста, як зв’язатись із нардепами.

Чи знаєте ви, як зв’язатись із нардепом, який обраний у вас на окрузі? Таке питання журналісти програми «Дорогі депутати. Волинь» задали лучанам та гостям обласного центру. Відповіді дивіться у сюжеті.

–       У рубриці «У центрі Уваги»: інтерв’ю з дружиною нардепа Оксаною Гузь.

Другі половинки волинських обранців часто публічні та успішні люди. Журналісти програми «Дорогі депутати. Волинь» вирішили дізнатись про них більше. Зокрема, дружина народного депутата Ігоря Гузя погодилась показати, як минає її робочий день. Розповіла, як заробляє собі на життя, як розважається, які книги читає і як відпочиває.

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА – це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об’єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні.

“Дорогі депутати. Волинь” – це спільний проект Громадянської мережі ОПОРА, “Громадського. Волинь”, Громадського телебачення і проекту USAID РАДА. З програми глядачі дізнаються про діяльність та бездіяльність народних обранців, про зарплати, офіси, внутрішню “кухню”, “совковий дух” Верховної Ради України і міжнародний досвід парламентаризму.