Відео

Дорогі Депутати. Волинь 3 випуск

У третьому випуску програми «Дорогі депутати. Волинь» від 27 квітня дивіться про таке:

-        у рубриці «Парламентська математика» дізнавайтесь про статистику законотворчих ініціатив волинських нардепів.

Хто з волинських народних депутатів найактивніше долучився до законотворчої діяльності, а хто найменше? Хто з обранців не використовує механізм надсилання депутатських запитів?  Хто з волинських нардепів жодного разу не виступив з місця під час засідання ВРУ? Програма «Дорогі депутати. Волинь» проаналізувала законодавчу активність народних обранців з Волині.

-       У рубриці «Про актуальне»: відкриття приймальні нардепа, куратора Волинської області від «Блоку Петра Порошенка» Дмитра Лубінця.

Депутат-свободівець освятив громадську приймальню нардепа від Блоку Петра Порошенка. Отець Олександр, а в миру депутат Ківерцівської міської ради від партії «Свобода» Олександр Вронський відслужив обряд освячення громадської приймальні куратора Волинської області від «Блоку Петра Порошенка». Окрім цього, з сюжету ви довідаєтесь, чому і як депутат із Волновахи взявся за вирішення волинських проблем.

-       У рубриці «На слуху»: про підпал автомобіля Богдана Климчука, помічника нардепа Ігоря Лапіна.

Україна повертається у 90-ті??? Помічнику народного депутата Ігоря Лапіна спалили авто. Хто? Як? і За що? – з’ясовує слідство. Постраждалий каже -  через політику.

-       У рубриці «Зворотній зв’язок» ми дізнавалися чи підтримує народний депутат Сергій Мартиняк зв’язок із владою та громадою м. Рожище (округ №20).

Чи бачила рожищани свого нардепа чи його представників після виборів? Чи працює над вирішенням місцевих проблем представник Сергія Мартиняка у м. Рожище. Чи підтримує нардеп зв’язок із місцевою владою? Відповіді на ці питання дивіться у сюжеті.

-       В рубриці «Народний бліц» дізнавайтесь чи знають лучани представника їх інтересів у парламенті.

Чи знаєте ви народного депутата обраного від Луцька (округ №22)? Як оцінюєте його роботу? – такі запитання ми задавали лучанам. Їх відповіді дивіться у сюжеті.

-       У рубриці «Проблеми округу» дивіться про те, з якими проблеми звертались мешканці с. Зимне (округ №19) до нардепа Ігря Гузя, під час прийому громадян.

Серед проблем волинського села традиційно - погані дороги, недостатнє матеріальне забезпечення. Як слухав розчарованих і важких на підйом громадян народний депутат Ігор Гузь – дивіться у сюжеті.

«Дорогі депутати. Волинь» – це спільний проект Громадянської мережі ОПОРА, «Громадське. Волинь», Громадського телебачення і проекту USAID РАДА. З програми глядачі дізнаються про діяльність та бездіяльність народних обранців, про зарплати, офіси, внутрішню “кухню”, “совковий дух” Верховної Ради України і міжнародний досвід парламентаризму.