Відео

Дорогі Депутати. Черкаси 1 випуск

У першому випуску програми «Дорогі депутати: Черкащина» за 26 березня:

  • Експерт комітету виборців України Максим Михлик нагадає чому важливо спостерігати за депутатами та взаємодіяти з ними не тільки напередодні виборів, а й впродовж усієї каденції. Розповість за якими критеріями люди мають оцінювати роботу депутатів.

«Контроль  - основа будь-якої системи влади. Без контролю з боку громадськості влада розслабляється. В підсумку це приводить до соціального вибуху, або до закриття системи влади і зникнення громадянського суспільства».

  • Колишній нардеп-мажоритарник  Леонід Даценко розповість у чому полягає робота депутатів у Верховній раді.

Ми нагадаємо хто представляє черкаські мажоритарні округи у Парлементі, до фракцій входять ці нардепи, в яких працюють комітетах. Також наведемо статистику їхньої працездатності: хто скільки подав законопроектів, запитів, хто скільки разів виступав у Раді.

  • Яка відвідуваність засідань Верховної Ради черкаськими мажоритарниками? Хто найзатятіший прогульник і нероба? Про це у випуску.

Також Ви дізнаєтесь що таке «депутатський запит» та за якими системами реєструють присутність депутатів на робочих місцях.

  • На завершення ми відвідаємо офіс обласного осередку партії , яка набрала на Черкащині найбільше голосів, партії прем’єра «Народний фронт». Тим паче офіс-приймальню напередодні відвідували наші колеги, проте нікого там не застали.