Дорогі Депутати

Дорогі Депутати. Черкаси 2 випуск

Громадянська мережа ОПОРА та Громадське телебачення: Черкаси продовжують слідкувати за діяльністю та бездіяльністю народних обранців. І в другому випуску інформаційно-аналітичної програми «Дорогі депутати: Черкащина» від 14 квітня йтиметься про теке:

- У дайджесті ми розповімо чим займались та де засвітились наші дорогі депутати-мажоритарники за час від виходу попередньої програми. Також подивимось як вони голосували, і чи голосували взагалі, за «декомунізацію» України.

- У фокусі уваги 197 виборчий округ. Ми поспілкувались з народним депутатом  Владиславом Голубом про роботу в Раді та на окрузі, відвідування пленарних засідань, про депутатські пільги та зарплатню.  Також перевірили чи працюють приймальні на окрузі, в Каневі та Золотоноші, та чи знають виборці хто представляє їх у Верховній Раді.

- У рубриці лікбез ми поговоримо про те, як знати коли, згідно календарного плану роботи депутатів Верховної Ради, вони мають працювати безпосередньо з виборцями. Також прослідкуємо за активністю депутатів у соцмережах.

На завершення, репортаж із футуристичної будівлі грузинського Парламенту в Кутаїсі. На яких автомобілях їздять грузинські депутати? Яке меню в парламентській їдальні? Який вигляд має сесійна зала? Про це в ексклюзиві від журналістів програми «Дорогі депутати: Черкащина».