Дорогі Депутати

Дорогі Депутати від 26 жовтня 2015 року

“Дорогі депутати” – це спільний проект Громадянської мережі ОПОРА, Громадського телебачення, Першого національного телеканалу і програми USAID РАДА. У щотижневій програмі глядачі дізнаються про діяльність та бездіяльність народних обранців, про зарплати, офіси, внутрішню "кухню", "совковий дух" Верховної Ради України і міжнародний досвід парламентаризму. Ідея цієї програми – говорити просто про складне і при нагоді давати людям привід усміхнутися.

Підпкуп, адмінресурс, безкоштовні товари і послуги: які підсумки виборчої кампанії? Як проходять місцеві вибори у Польщі? На окрузі народного депутата: чим відзначився Валентин Нечиперенко на Черкащині напередодні виборів? Про це - у випуску.

 -    Підкуп, адмінресурс, роздавання безкоштовних товарів і послуг, недолугості законодавства: які підсумки виборчої кампанії місцевих виборів 25 жовтня?

Перебіг кампанії коментують один із розробників нового Закону «Про місцеві вибори» народний депутат Вадим Денисенко(«Блок Петра Порошенка») та Ольга Айвазовська, координатор виборчих і парламентських програм Громадняської мережі ОПОРА.

- Як проходять місцеві вибори у Польщі?

Чому до місцеви балтуються комітети громад, а обраних депутатів від загальнонаціоальних партій не так вже і багато? Дивіться у сюжеті.

-  На окрузі народного депутата: чим відзначився Валентин Нечиперенко на Черкащині напередодні виборів?

Як відчули мешканці округу №199 діяльністю обранця за останні місяці? Репортаж «Дорогі депутати. Черкащина».

Довідково:                                                                                                                                  

Громадянська мережа ОПОРА  – це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні.              

Всі випуски "Дорогих депутатів"  |  Моніторинг парламенту  |  Веб-сайт

Фейсбук  |  Твіттер  (#дорогідепутати #рада8 #rada8 #opora #опора)