Дорогі Депутати

Дорогі депутати. Волинь 15 випуск

Автори «Дорогі депутати. Волинь» підготували вам для перегляду п’ятнадцятий випуск програми.

У ньому ви дізнаєтесь про таке:

– У рубриці «На слуху» дізнаєтесь про депутатську активність волинських народних обранців у жовтні.

Вісім законопроектів, благодійні акції, виступи в ефірах всеукраїнських телеканалів. Волинські депутати у жовтні не пасли задніх у Парламенті. Аналіз публічної активності мажоритарників – у рубриці «На слуху».

– У рубриці «Проблеми округу»: сюжет із селища Турійськ (20-ий виборчий округ).

Початок жовтня для знімальної групи програми «Дорогі депутати Волинь видався багатим на подорожі. Вкотре під приціл нашої уваги потрапив 20-й виборчий округ і вперше селище Турійськ. Як завжди ми питали виборців чи виправдав депутат Сергій Мартиняк їхні сподівання і про комунікацію з ним. Детальніше дивіться у сюжеті.

– У рубриці «Зворотній зв’язок»: візит у ковельську громадську приймальню нардепа Степана Івахіва.

Зі своїм обранцем виборець може зв’язатися у соціальних мережах, безпосередньо під час зустрічі, або звернувшись у громадську приймальню нардепа. Щоб переконатися, працює цей механізм чи ні, ми навідались у місто залізничників – Ковель – у приймальню нардепа Степана Івахіва.

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА – це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об’єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні.

“Дорогі депутати. Волинь” – це спільний проект Громадянської мережі ОПОРА, “Громадського. Волинь”, Громадського телебачення і проекту USAID РАДА. З програми глядачі дізнаються про діяльність та бездіяльність народних обранців, про зарплати, офіси, внутрішню “кухню”, “совковий дух” Верховної Ради України і міжнародний досвід парламентаризму.