Дорогі Депутати

Дорогі Депутати Волинь. 17 випуск

“Дорогі депутати. Волинь” – це спільний проект Громадянської мережі ОПОРА, “Громадського. Волинь”, Громадського телебачення і проекту USAID РАДА. З програми глядачі дізнаються про діяльність та бездіяльність народних обранців, про зарплати, офіси, внутрішню “кухню”, “совковий дух” Верховної Ради України і міжнародний досвід парламентаризму.

Ми продовжуємо мандрувати різними населеними пунктами Волині та розповідати вам про проблеми, над вирішенням яких варто працювати волинським нардепам.

У сімнадцятому випуску нашої програми ми звернули увагу на проблеми 19 та 23 виборчих округів. А саме:

– У рубриці «У центрі уваги»: проблеми волинських гірників.

Проблеми волинських гірників неодноразово звучали у стінах Верховної Ради та в профільному міністерстві, проте вирішити в повній мірі їх так і не вдається. Яка сьогодні ситуація з виділенням коштів для добудови десятої шахти та яка перспектива роботи першої шахти «Нововолинська? Про це і не тільки дивіться у нашому сюжеті.

– У рубриці «Про актуальне»: життя 23-го виборчого округу без свого представника у Верховній Радій України.

Уже не один місяць, після смерті Ігоря Єремеєва, мешканці 23-го виборчого округу живуть без свого представника в Парламенті. Як їм живеться без свого народного депутата? Чи працюють приймальня та представництва благодійного фонду Ігоря Єремеєва? В чому звинувачує помічник Степана Івахіва Ігоря Палицю? Відповіді дивіться у нашому сюжеті.

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА – це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об’єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні.