Дорогі Депутати

Дорогі Депутати. Волинь 4 випуск

У четвертому випуску програми «Дорогі депутати. Волинь» ви дізнаєтеся:

-       У рубриці «На слуху»: хто і чому з волинських нардепів «засвітився» в ЗМІ своєї діяльністю або бездіяльністю?

У традиційному дайджесті дізнавайтесь більше про події, пов’язані з волинськими нардепами, які привернули увагу українських ЗМІ.

-       У рубриці «Проблеми округу» дивіться на що нарікали мешканці с. Сокіл під час прийому громадян нардепом Сергієм Мартиняком.

Вперше після виборів у с. Сокіл (20 виборчий округ) приїхав нардеп Сергій Мартиняк. Тут за нього віддало свої голоси близько 40% виборців. На що нарікали селяни? Як відреагував на озвучені проблеми народний депутат? Чому Мартиняк нагримав на журналістів програми «Дорогі депутати. Волинь»? Відповіді шукайте у сюжеті.

-       В рубриці «У центрі уваги» дізнавайтесь чому до Луцька приїхав нардеп від Радикальної партії Артем Вітко?

У Волині з’явилось чимало кураторів у Парламенті. Усі вони зачастили з візитами. Нещодавно до Луцька завітав куратор Волинської області від Радикальної партії, народний депутат Артем Вітко. Про що розмовляв народний обранець із місцевими аграріями і чи не привіз з собою вила – дивіться у сюжеті.

-       У рубриці «Про актуальне» дивіться як реагують на законодавчі ініціативи громади волинські нардепи.

«На сьогодні волонтери України не мають ні однієї легальної схеми щодо ввезення транспорту, що передається бойовим підрозділам на час антитериростичної операції, яка б звільнила від оподаткування в’їзним митом ці автомобілі. Тому просимо вашого сприяння щодо внесення відповідних законодавчих змін.» З таким зверненням звернулись активісти ГО «Автомайдан України» до нардепів Гузя та Лапіна. Як відреагували народні обранці на згадане звернення дивіться у сюжеті.

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА – це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні.

“Дорогі депутати. Волинь” – це спільний проект Громадянської мережі ОПОРА, "Громадського. Волинь", Громадського телебачення і проекту USAID РАДА. З програми глядачі дізнаються про діяльність та бездіяльність народних обранців, про зарплати, офіси, внутрішню "кухню", "совковий дух" Верховної Ради України і міжнародний досвід парламентаризму.