Дорогі Депутати

Дорогі Депутати від 18 травня 2015 року

“Дорогі депутати” – це спільний проект Громадянської мережі ОПОРА, Громадського телебачення, Першого національного телеканалу і програми USAID РАДА. У щотижневій програмі глядачі дізнаються про діяльність та бездіяльність народних обранців, про зарплати, офіси, внутрішню "кухню", "совковий дух" Верховної Ради України і міжнародний досвід парламентаризму. Ідея цієї програми – говорити просто про складне і при нагоді давати людям привід усміхнутися.

У сімнадцятому випуску телепрограми за 18 травня ви дізнаєтеся про:

Ровер у гардеробі: хтось із депутатів відкрив велосезон?

Тест на «народність» і євростандарт здає обранець Єгор Фірсов («Блок Петра Порошенка»).

Як на порушення Регламенту під час прийняття законопроектів реагує керівництво Верховної Ради? Коментує заступниця Голови Парламенту Оксана Сироїд.

У пошуках втраченого обранця: хто з черкаських мажоритарників не з'являється ні в парламенті, ні на окрузі? Про історію Володимира Зубика (група «Відродженн6я»), обраного на 195 округу, його часто часто зачинену приймальню і виїзні прийоми.

- Парламентська математика: лексуси vs запорожці: які машини обирають виборці, а які - їхні обранці?

Про будні «Свободи»: як працюється у позапарламентських реаліях і чи відбулося післявиборче очищення партії? 

Поспілкуємося з обранцем Андрієм Іллєнком (ВО "Свобода").

Довідково:                                                                                                                                  
Громадянська мережа ОПОРА – це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні.    
         
Фейсбук | Твіттер(#дорогідепутати; #рада8; #rada8; #opora; #опора)