Новини

Резюме. Місто Київ. Вересень 2015 року

Резюме. Місто Київ. Вересень 2015 року

 

Громадянська мережа ОПОРА продовжує інформувати Вас про результати спостереження за діяльністю депутатів-мажоритарників у своїх округах. Основну увагу спостерігачі ОПОРИ зосереджують на діяльності  депутата на окрузі, роботі з виборцями у приймальнях та результатах вирішення проблем округу. Вашій увазі пропонуємо огляд активності трьох депутатів-мажоритарників м.Києва у вересні 2015 р. - Андрія Білецького (ОВО №217), Дмитра Андрієвського (ОВО №222) та Юрія Левченка (ОВО № 223).

Андрій Білецький, як і у попередні звітні періоди, приділяє мало уваги особистій роботі на окрузі.  Як зазначають у приймальні, це передусім пов’язано із особистою участю  нардепа в Антитерористичній операції на Сході України. Однак на противагу цьому, активно діє приймальня народного депутата, яка здійснює прийом громадян та реагує на звернення виборців. На сайті депутата та на інтернет-сторінках приймальні регулярно з’являються відео-сюжети про стан вирішення тієї чи іншої проблеми, щодо якої звернулися мешканці округу.

У вересні народний депутат Дмитро Андрієвський провів близько 5 особистих прийомів, відвідав декілька навчальних закладів у Солом’янському районі. Приймальня народного депутата продовжує реєструвати звернення виборців та реагує на них, зокрема за допомогою депутатських звернень. Депутат Дмитро Андріївський активно звітує про свою діяльність на зустрічах із виборцями, а також через свій сайт. Зокрема, на інтернет-сторінці народного обранця періодично оновлюється інформація щодо його діяльності на окрузі (кількість звернень громадян, особистих прийомів, запитів депутата, зустрічей, витрачених коштів на допомогу тощо).

Діяльність Юрія Левченка на виборчому окрузі №223 є якісною, він регулярно відвідує округ та проводить зустрічі з громадянами. За звітний період народним депутатом Юрієм Левченком було подано важливі законопроекти та запити: щодо прав споживачів; осіб взятих під варту; екологічної безпеки мешканців Києва та приміщень комунальної власності. У своїй парламентській діяльності Юрій Левченко значною мірою враховує інтереси мешканців свого виборчого округу та міста Києва вцілому. Позитивним моментом є те, що депутат регулярно інформує виборців про свою депутатську діяльність шляхом відкритих зустрічей з громадянами у різних частинах Шевченківського району столиці.

Читайте звіти з округів: 217, 222, 223.