Новини

ОПОРА оголошує конкурс на вакансію координатора проекту “Європейські практики та стандарти для українських виборів”

Всеукраїнська громадська організація «Громадянська мережа «ОПОРА» оголошує конкурс на вакансію координатора проекту “Європейські практики та стандарти для українських виборів”. Вакансія оголошується, з метою пошуку підрядника, який братиме участь у підготовці проектної заявки, адмініструванню проекту, у разі його успішного відбору та отриманні фінансування на програмну діяльність.

Загальною метою Проекту є забезпечити належного законодавчого поля для проведення виборчих кампаній на трьох рівнях (місцеві, президентські, парламентські) завдяки вдосконаленню виборчого законодавства, постійному моніторингу дотримання рекомендацій європейських інституцій, що стосуються стандартів проведення виборів, а також підготовці всеукраїнської кампанії спостереження за виборами.

Зокрема, в рамках Проекту планується виконати такі завдання:

1) Забезпечення належного законодавчого середовища для учасників місцевих виборів, мешканців територіальних громад в межах України та репрезентативності органів місцевого самоврядування через якісний закон про місцеві вибори та реформування виборчої системи вцілому.

2) Якісний аналіз від незалежної інституції, якою є Громадянська мережа ОПОРА, щодо поступу на шляху до реформи виборчого законодавства та її відповідності рекомендаціям ОБСЄ-БДІПЛ, Венеціанської комісії, озвучених протягом 2012-2013 років.

3) Забезпечення методологічної та інформаційної платформи для організації якісного масштабного спостереження за виборами.

До обов'язків координатора Проекту входить:

- загальна координація усіх етапів розробки та імплементації проекту,

- пошук експертів та персоналу проекту,

- налагодження зв'язків з цільовими групами та бенефіціарами проекту,

- підготовка звітів за реалізацію проекту та комунікація з грантонадавачами.

 

Кінцевий термін

Кінцевий термін подачі заявок - 1 серпня 2013 р.

 

Подання заявок

Пропозиції повинні бути доставлені в офіс «ОПОРИ» кур'єром, поштою, факсом або електронною поштою.

Контактні дані


Контактні особи: Юрій Хорунжий

Телефон/факс: +380442862670

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Адреса: Київ, вул. Підвисоцького 10/10, офіс 3