Новини

Андрій Балога відповідатиме в команді Дмитра Разумкова за напрям місцевого самоврядування. При цьому його батько, Віктор Балога за результатами голосувань, скоріше, є опонентом екс-спікера.

Вчора, в ЗМІ з’явилася інформація про презентацію громадської організації "Команди Разумкова". До цієї команди приєднався міський голова Мукачева Андрій Балога. Його батько, Віктор Балога, є чинним депутатом Верховної Ради України та входить до депутатської групи “За майбутнє”.

Цікаво при цьому виглядають показники спільних голосувань Віктора Балоги та Дмитра Разумкова.  Ці показники, скоріше, характеризують їх як опонентів.

Так, в рейтингу спільних голосувань з Дмитром Разумковим, Віктор Балога займає 361 місце з 422 депутатів з показником 71%. До прикладу, в 266 депутатів цей показник становить понад 90%.

Друзі по голосуванню Дмитра Разумкова: https://bit.ly/33JMJGW 

Як голосував Дмитро Разумков: https://bit.ly/3qYuDcP  

В рейтингу ж “однодумців” Віктора Балоги, Дмитро Разумков займає 253 позицію з 422 депутатів, при цьому, показник 80% і вище мають лише 5 депутатів, які набули повноважень в 2021 році.

При цьому, в списку ТОП-5 депутатів, з якими найменше спільних голосувань з Віктором Балогою є 2 представників міжфракційного об'єднання “Розумна політика”, яку очолює екс-спікер. Це Людмила Буймістер (34%) та Роман Соха (50%).

Також варто зазначити, що Віктор Балога голосував за призначення Дмитра Разумкова Головою Верховної Ради України та був відсутній під час його відкликання.

Друзі по голосуванню Віктроа Балоги: https://bit.ly/3IyMs8d 

Як голосував Віктор Балога: https://bit.ly/32vb9Dn