Новини

Олег Волошин, на якого США наклали санкції за роботу на “дестабілізацію України” не голосує за визнання Росії агресором, допуск військ союзників в Україну та співпрацю з США

20 січня в ЗМІ з’явилась інформація про накладання санкцій США на народних депутатів України, Тараса Козака та Олега Волошина. За даними Держдепу США, вони працювали над дестабілізацією ситуації в Україні.

І якщо Тарас Козак не голосував в сесійній залі з  грудня 2020 року, то Олег Волошин систематично був присутній на засіданнях.

Ми вирішили подивитися, як Олег Волошин голосував в Верховній Раді і якої позиції він притримувався.

Якщо подивитися на сторінку депутата то можна зауважити ряд цікавих фактів:

Наприклад, Олег Волошин:

  • не підтримав жодної Заяви ВРУ, в якій Росія визнається агресором, в т.ч. 5 разів голосував ПРОТИ
  • не підтримав жодного разу допуск підрозділів країн-союзників на територію України для спільних навчань
  • не підтримав більшість ініціатив щодо співпраці з США, в тому числі, проголосував ПРОТИ приєднання України до Міжамериканської конвенції про взаємну допомогу в кримінальних справах та Факультативного протоколу до Міжамериканської конвенції про взаємну допомогу в кримінальних справах:  
  • не підтримав більшість законопроєктів щодо національної безпеки і оборони, зокрема, єдиний і Верховній Раді проголосував ПРОТИ ратифікації Рамкової військової угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Турецької Республіки
  • не підтримав більшість ініціатив щодо реформування енергетичного сектору України:  

Цікаво, що при цьому депутат підтримав: