Новини

Країна не в смартфоні: Олександр Дубінський ніколи не голосує за діджиталізацію

Країна не в смартфоні: Олександр Дубінський ніколи не голосує за діджиталізацію

Цікавий факт! Виявляється, Олександр Дубінський, який до лютого 2021 року входив до фракції “Слуга Народу” Слуга Народу у Верховній Раді з самого початку ігнорував законодавчі ініціативи спрямовані на діджиталізацію.
Саме цю реформу Президент України Володимир Зеленський Офіс Президента України Володимир Зеленський вважає однією з ключових.
Ми знайшли 55 голосувань, спрямованих на розвиток цифрової індустрії, та можливість отримання державних та інших послуг в електронному вигляді, які об’єднали в політику: https://rada4you.org/policies/210 
І якщо подивитися на результати голосувань Олександра Дубінського, то жодне з них він не підтримав. Більше того, він ігнорував ці питання будучи зареєстрованим у сесійній залі (19 разів). Лише 1 раз парламентар натиснув кнопку, під час розгляду проєкту Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні (№5376) - за основу. І це була кнопка “Утримався”
Детальніше про те, як Олександр Дубінський (не) голосував за діджиталізацію: https://bit.ly/3HPso13
При цьому, в своїй передвиборчі програмі депутат декларував, що “Я – в команді Президента України Володимира Зеленського, команді чесних людей, які йдуть на вибори, щоб підтримати курс Глави держави та добитися справжніх змін у країні”.
А в програмі Президента міститься цілий розділ “Електронна країна”, в якому йдеться про діджиталізацію.
Виглядає так, що депутат Дубінський, ще на період перебування у президентській фракції відверто саботував одну з ключових, за словами Володимира Зеленського, реформ.
Цікаво, як оцінять таку позицію нардепа його виборці?