Новини

У різних містах України відбудеться 20 воркшопів з контролю за нардепами

У різних містах України відбудеться 20 воркшопів з контролю за нардепами

Двадцятка учасників, що відвідали у Києві воркшоп з використання онлайн-сервісу rada4you.org для контролю за нардепами, проведуть схожі заходи у себе вдома.  

Сервіс «Rada4you: вони голосують для тебе» розроблений Громадянською мережею ОПОРА. Він дає користувачам цілий перелік зручних інструментів для аналізу законотворчої та законодавчої діяльності парламентарів.

На участь у дводенному вокршопі подали заявки більше сотні людей. З них організатори відібрали двадцять учасників. До столиці на освітній захід ОПОРИ приїхали люди з таких міст:  Чернівці, Харків, Луцьк, Львів, Черкаси, Калуш, Одеса, Полтавська, Дніпро, Рівненська, Тернопіль, Суми, Миколаївська, Запоріжжя, Богуслав (Київська обл.), Мукачево, Вінниця та інші.

На воркшопі «20Х20» учасники на базі сервісу rada4you.org навчилися опрацьовувати дані у форматі JSON, аналізувати депутатські голосування та писати аналітичні матеріали про це. За результатами заходу в українських медіа має вийти чотири надзв ичайно цікаві матеріали, про що організатори повідомлять у соцмережах і на сайті rada.oporaua.org.

Також найближчим часом стане відомий графік воркшопів у регіонах. Інформація про це також буде поширена у новинах.

З будь-яких питань щодо цих освітніх заходів звертайтесь на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

 

________________________

*Примітка. Воркшоп з управління сервісом «Rada4you: вони голосують для тебе»  втілюється Громадянською мережею ОПОРА у співпраці з Національним демократичним інститутом міжнародних відносин за фінансової підтримки Уряду Канади.