Новини

Звіт щодо діяльності народного депутата України Балоги Івана Івановича у виборчому окрузі №73 за період з 1 до 31 жовтня 2015 року

Звіт щодо діяльності народного депутата України Балоги Івана Івановича у виборчому окрузі №73 за період з 1 до 31 жовтня 2015 року

 

Особиста активність народного депутата України у виборчому окрузі

За звітний період у відкритих джерелах відсутня інформація про проведення особистих прийомів або публічних заходів за участю депутата.

Аналіз роботи приймальні депутата на окрузі

Приймальня депутата в місті Берегово працює за графіком та здійснює прийоми  громадян. У цьому спостерігачі могли пересвідчитись, відвідавши її. Однак, на прохання громадських консультантів ОПОРИ надати числові показники роботи приймальні, зокрема щодо  кількості, тематики та результатів звернень громадян,  відповідна інформація помічниками народного обранця надана не була.

Помічники депутата надали інформацію лише про доброчинну діяльність Івана Балоги, проте відсутні матеріали, що підтверджують здійснення благодійних акцій.

Подання депутатом законодавчих ініціатив та запитів, пов’язаних із місцевими проблемами та інтересами

За звітний період депутат не подав жодного запиту та законопроекту.

Звітування депутата, інформування виборців про його діяльність

За моніторинговий період інформація про звітування депутата відсутня.

Активність депутата в соціальних мережах та на власній інтернет-сторінці

Депутат не має профілів у соціальних мережах та власної інтернет-сторінки.

Висвітлення місцевими ЗМІ роботи депутата

За досліджуваний період у ЗМІ Іван Балога згадується як кандидат у депутати Закарпатської обласної ради та висвітлюється його законопроект, що зобов’язує платити податки трудових мігрантів.

Таблиця 1:  Висвітлення місцевими ЗМІ роботи народного депутата України Балоги Івана Івановича, представника виборчого округу №73, у період з 1 до 30 жовтня 2015 р.

 

Дата Назва ЗМІ Назва статті Вид матеріалу Тип повідомлення Короткий зміст Гіперпосилання
1 12.10.2015 Мукачево Нет Закарпатських заробітчан змусять платити податки Україні – 243 депутати проголосували "за" Стаття про діяльність депутата на окрузі схвальна Уряд прийняв документ, згідно з яким трудові мігранти будуть зобов’язані сплачувати податки та збори відповідно до податкового законодавства України. Кожного заробітчанина змусять укладати трудовий договір з іноземним роботодавцем: «Трудовому мігранту перед виїздом до держави перебування видається трудовий договір стороною, що сприяє працевлаштуванню трудового мігранта». http://www.mukachevo.net/ua/News/view/133972-Закарпатських-заробітчан-змусять-платити-податки-Україні-243-нардепи-проголосували-за

Висновок

За досліджуваний період народний депутат Іван Балога не виконував свої обов’язки проведення особистого прийому виборців, здійснення звітування у виборчому окрузі та  подання законодавчих ініціатив і депутатських запитів. В інформаційному просторі Іван Балога висвітлювався лише як кандидат у депутати Закарпатської обласної ради.