Новини

Резюме. Житомирська область. Жовтень 2015 року

Резюме. Житомирська область. Жовтень 2015 року

 

Громадянська мережа ОПОРА продовжує інформувати Вас про результати спостереження за діяльністю депутатів-мажоритарників у своїх округах. Основну увагу спостерігачі зосереджують на діяльності депутата на окрузі, роботі з виборцями у приймальнях та результатах вирішення проблем округу. Вашій увазі пропонуємо огляд активності трьох депутатів-мажоритарників Житомирської області у жовтні 2015 р.: Борислава Розенблата (ОВО №62), Володимира Литвина (ОВО №65) та Віктора Развадовського (ОВО №67).

У жовтні місяці депутат Борислав Розенблат не проводив  особистий прийом виборців, однак щодва тижні відвідував округ, проводив колективні зустрічі з мешканцями міста, брав участь у офіційних заходах з нагоди державних свят та у місцевих атракціях. Громадські приймальні депутата відповідають усім вимогам, є доступними для мешканців міста, за жовтень  до них надійшло 200 письмових звернень громадян, на основі яких народний обранець подав звернення до різних гілок місцевої влади.  За звітний період Б. Розенблатом не було подано жодного депутатського запиту, але зареєстровано 3 законопроекти.   Парламентар активно дописував у соціальних мережах, однак його власний сайт у жовтні не оновився жодним дописом чи повідомленням.

За звітний період народний депутат Володимир Литвин 3 дні провів у  окрузі (9, 20, 21 жовтня, всі райони округу), здійснив особистий прийом громадян, дата якого збігається з визначеними ВРУ днями (20, 21 жовтня). Ефективно працюють громадські приймальні народного обранця (у кожному з районів округу працює окрема громадська приймальня), у жовтні ними було опрацьовано 136 звернень громадян. За місяць нардеп спромігся здійснити 98 депутатських звернень, подав 2 депутатські запити, які безпосередньо стосуються проблем округу, зареєстрував 4 законопроекти. В. Литвин активно користується соціальної мережею Facebook, де прозвітував перед громадою за жовтень місяць. У регіональних ЗМІ інформація щодо діяльності нардепа представлена збалансовано.

Народний депутат Віктор Розвадовський у жовтні не відвідував округ, не проводив особистий прийом громадян, не звітував перед жителями округу. Нардеп не користується таким видом комунікації з виборцями як соціальні мережі, онлайн-ресурси: він не має акаунтів у соціальних мережах та власної інтернет-сторінки. Щодо діяльності громадських приймалень, то постійно діють 4 громадські приймальні, до яких у жовтні надійшло  87 звернень громадян. На вирішення проблем округу Развадовським В.Й. у вересні було подано 3 депутатські запити і 1 законопроект.