Новини

Звіт щодо діяльності народного депутата України Мельничука Івана Івановича у виборчому окрузі №14 за період з 1 по 31 жовтня 2015 року

Звіт щодо діяльності народного депутата України Мельничука Івана Івановича у виборчому окрузі №14 за період з 1 по 31 жовтня 2015 року

Особиста активність народного депутата України у виборчому окрузі

За досліджуваний період народний депутат України Іван Мельничук відвідав округ кілька разів, спілкувався з громадянами та вирішував проблеми місцевих мешканців. Так, зокрема вирішилася проблема з водогонами у селах Мала Жмеринка та Уяринці. Як зазначив депутат на своїй сторінці у Facebook: «написано було не одне звернення, проте, вже сьогодні ми знайшли вирішення їх проблем. Для реконструкції і будівництва водогону в селі Уяринці будуть виділені кошти з бюджетів району та села. А щодо Малої Жмеринки, то вирішенням її проблеми з водою безкоштовно займеться Швейцарський центр ресурсів, як тільки отримає весь необхідний пакет документів від сільського голови».

Крім того, у місті Літин помічники Івана Мельничука провели прийом громадян, під час якого зареєстрували звернення до народного депутата.

Подання депутатом законодавчих ініціатив та запитів, пов’язаних із місцевими проблемами та інтересами

За жовтень Іван Мельничук подав 5 депутатських запитів в органи державної влади: щодо взяття під особистий контроль питання проведення конкурсного відбору та призначення кандидатури генерального директора державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль"; щодо необхідності ретельного вивчення обставин та доцільності створення Чорнобильського біосферного заповідника на території зони відчуження; щодо здійснення контролю над використанням земель державної власності, які знаходяться на праві постійного користування у Вінницького Національного Аграрного Університету.

Також народний депутат, у співавторстві з колегами, подав 3 законопроекти: «Про ринок природного газу» щодо відповідності якості природного газу європейським стандартам, щодо криміналізації контрабанди алкогольних напоїв, тютюнових виробів та щодо податкової лібералізації.

Звітування депутата, інформування виборців про його діяльність

Окремого публічного звітування про результати своєї роботи у Парламенті депутат не проводив.

Активність депутата у соціальних мережах та на власній інтернет-сторінці

Власного сайту нардеп Іван Мельничук не має. Проте він є активним у соціальних мережах, зокрема у Facebook. На своїй сторінці нардеп звітує про виконану роботу, повідомляє, як вирішуються проблеми виборців, комунікує з відвідувачами сторінки.

Висвітлення місцевими ЗМІ роботи депутата

У жовтні місцеві ЗМІ не висвітлювали роботу Івана Мельничука. Більше про діяльність депутата повідомляє веб-сайт Вінницької територіальної організації БПП «Солідарність».

Висновок

Іван Мельничук активний у законотворчій роботі й регулярно звертається з депутатськими запитами до різноманітних установ і відомств. Проблеми жителів округу по можливості вирішують помічники народного депутата. Іван Мельничук інформує виборців про свою діяльність через соціальну мережу Facebook.