Новини

Усі виборчі дільниці у Севастополі відкрилися вчасно

Громадянська мережа ОПОРА інформує, що усі без виключення виборчі дільниці у м. Севастополь відкрилися вчасно для проведення голосування на проміжних виборах народного депутата у 224 окрузі.  Голосування проводиться з 8 до 20 години на 95 виборчих дільницях у Севастополі. Як повідомляють спостерігачі ОПОРИ, дільничні виборчі комісії округу почали свою роботу в спокійній атмосфері та без серйозних конфліктів. На окремих виборчих дільницях перебувають народні депутати України від фракцій партії «УДАР» та КПУ.

До списку виборців у 224 окрузі внесено 155 тис. осіб.

Спостерігачі ОПОРИ вже слідкують за виборчим процесом на 30 дільницях, а також окружній виборчій комісії. Мобільні групи протягом дня оперативно збиратимуть інформацію про перебіг виборів.

Окремі повідомлення спостерігачів ОПОРИ:

На виборчій дільниці № 850029 у с. Родниківське члени комісії мали намір видати виборцю бюлетень на підставі копії паспорта. Аналогічна ситуація виникла на цій дільниці щодо спроб окремих громадян отримати бюлетень по пенсійному посвідченню. Спостерігачі шляхом звернення до ДВК не допустили порушень виборчого законодавства.

На території школи № 28 (м. Інкерман), де знаходиться виборча дільниця № 850017, зафіксовано торгівлю харчовими продуктами. На запитання спостерігачів продавець відповів, що він має дозвіл Балаклавської міської адміністрації на здійснення торгівельної діяльності в цьому місці.

DSC 1553