Новини

Резюме. Львівська область. Липень - вересень 2015 року

Резюме. Львівська область. Липень - вересень 2015 року

 

Громадянська мережа ОПОРА продовжує інформувати вас про результати спостереження за діяльністю депутатів-мажоритарників у своїх округах. Основну увагу спостерігачі ОПОРИ зосереджують на діяльності депутата на окрузі, роботі з виборцями у приймальнях та результатах вирішення проблем округу. Вашій увазі пропонуємо огляд активності трьох депутатів мажоритарників Львівської області у липні-вересні 2015 р. – Оксани Юринець (ОВО № 117, фракція «Блок Петра Порошенка»), Богдана Дубневича (ОВО № 118, фракція «Блок Петра Порошенка»), Володимира Парасюка (ОВО № 122, позафракційний) у червні 2015 року.

Попри парламентські «канікули», у липні-вересні 2015 р., Оксана Юринець активно комунікувала з виборцями, проводила зустрічі та ініціювала обговорення проблемних питань в межах округу і не тільки. Активізувала свою роботу в цьому напрямку ще більше у вересні, перед місцевими виборами. Зазначимо, що депутатка активно бере участь у заходах, які проходять як на території Польщі, так і України, і стосуються транскордонного співробітництва (роботи у комітеті ВРУ). Окремо варто зауважити, що депутатка намагається працювати зі студентами львівських вишів, інтегрувати їх у європейську систему освіти. За звітний період депутат Оксана Юринець долучилася до розробки восьми законопроектів, однак більшість з них не мають безпосереднього відношення до проблем регіону. З-поміж них лише  два законопроекти, сферою регулювання яких є ринок пасажирських перевезень та імпорт транспортних засобів, є важливими для Львівщини.

Богдан Дубневич у липні-вересні 2015 р. час від часу був присутній в окрузі та проводив особисті прийоми з виборцями, щоправда лише для частини свого округу - Пустомитівського району.  Про свою діяльність у парламенті депутат інформував виборців не так активно, як у попередні місяці, вочевидь, що це було пов’язано і з періодом канікул у ВРУ і з початком виборчого процесу. Звітний період не був надто насиченим у законотворчій діяльності Богдана Дубневича. Депутат став співавтором двох постанов (одна з яких підписана) та трьох проектів законів про внесенні змін до чинних законів України.

У липні-серпні 2015 р. Володимир Парасюк проводив періодичні зустрічі та особисті прийоми з жителями Жовківського та Яворівського районів. Однак активніше депутат продовжив таку діяльність у вересні. Можна припустити, що це було також пов’язно з початком виборчого процесу та намаганням агітувати за певну політичну силу, до якої має відношення депутат. За звітний період депутат самостійно та у співавторстві зареєстрував дев’ять проектів законів, прозвітував про свою роботу перед виборцями за 8 місяців роботи у Парламенті.