Новини

Звіт щодо діяльності народного депутата України Бакуліна Євгена Миколайовича у виборчому окрузі №  106 за період з 1 по 31 жовтня 2015 року

Звіт щодо діяльності народного депутата України Бакуліна Євгена Миколайовича у виборчому окрузі № 106 за період з 1 по 31 жовтня 2015 року

 

Особиста активність народного депутата України у виборчому окрузі

Згідно з календарним планом, що розміщений на сайті Верховної Ради України, робота з виборцями у народних депутатів була передбачена протягом 01–02 жовтня  2015 року та з 19 по 23 жовтня 2015 р.  Однак Євген Бакулін в жовтні не відвідував м. Северодонецьк та не проводив жодних публічних заходів з виборцями. Цей факт підтвердили помічники народного депутата України.

Аналіз роботи приймальні депутата на окрузі

Приймальня народного депутата України Євгена Бакуліна  працює згідно з графіком роботи, за адресою м. Сєверодонецьк вул. Леніна 32, в приміщенні Сєверодонецької міської ради. За словами помічника народного депутата, у жовтні було здійснено 35 звернень до місцевих органів влади після звернень виборців до приймальні. Тематика звернень різноманітна: матеріальна допомога, житлові проблеми, питання компенсацій та відшкодувань. Сам народний обранець Євген Бакулін особистого прийому в приймальні не проводив.

Подання депутатом законодавчих ініціатив та запитів, пов’язаних із місцевими проблемами та інтересами

В жовтні 2015 р. народний депутат України Євген Бакулін не подав жодного  законопроекту чи депутатського запиту.

Звітування депутата та інформування виборців про його діяльність

Народний депутат Євген Бакулін не звітував перед виборцями у звітний період. 

Офіційний сайт Євгена Бакуліна відсутній, натомість він має сторінку в соціальній мережі Facebook, однак у жовтні  не було опубліковано жодного повідомлення чи коментаря.

Висвітлення місцевими ЗМІ роботи депутата

Повідомлень щодо діяльності Євгена Бакуліна в якості народного депутата України в жовтні 2015 р. в регіональних друкованих та Інтернет ЗМІ не було.

Висновок

Євген Бакулін малоактивно працює на окрузі: не проводить особисті зустрічі з виборцями у термін, визначений Верховною Радою України та не бере участі у міських публічних заходах. Слід відзначити, що за звітний період депутат не подав жодного  законопроекту чи депутатського запиту. Також у жовтні не було проведено звітування та відсутня активність у соціальних мережах. Позитивом є те, що громадська приймальня відповідає усім вимогам та є доступною для мешканців міста. Як наслідок, виборець може контактувати з народним депутатом лише через його помічників у приймальні.