Новини

Звіт щодо діяльності народного депутата України Бакуліна Євгена Миколайовичау виборчому окрузі № 106 за період з 1 по 30 вересня 2015 року

Звіт щодо діяльності народного депутата України Бакуліна Євгена Миколайовичау виборчому окрузі № 106 за період з 1 по 30 вересня 2015 року

Особиста активність народного депутата України у виборчому окрузі

За оцінкою спостереження Громадської мережі ОПОРА, жодного публічного заходу чи особистого прийому виборців на окрузі у вересні 2015 р. народний депутат Євген Бакулін не проводив та округ не відвідував. Цей факт підтвердили помічники народного депутата.

Аналіз роботи приймальні депутата на окрузі

Приймальня народного депутата України Євгена Бакуліна працює регулярно та згідно з графіком роботи, розташована за адресою: м. Сєверодонецьк вул. Леніна 32, в приміщенні Сєверодонецької міської ради. В приймальні депутата є агітаційні буклети з рекламою діяльності депутата та його приймальні, а на дверях інформаційна дошка з графіком роботи та контактними телефонами. Приміщення приймальні знаходиться в хорошому стані, помічники забезпечені усім необхідним технічним обладнанням (комп’ютерами, оргтехнікою тощо). Під час візиту консультанта до приймальні працівники були на робочому місці та вели прийом виборців. Народний депутат не відвідує власну приймальню особисто та не проводить зустріч з виборцями.

Подання депутатом законодавчих ініціатив та запитів, пов’язаних із місцевими проблемами та інтересами

За звітний період народний депутат України Євген Бакулін не подав жодного законопроекту чи депутатського запиту.

Звітування депутата та інформування виборців про його діяльність

Народний депутат Євген Бакулін не звітував перед виборцями у звітний період.

Офіційний сайт Євгена Бакуліна відсутній, натомість він має сторінку в соціальній мережі Facebook, однак у вересні не було опубліковано жодного повідомлення чи коментаря.

Висвітлення місцевими ЗМІ роботи депутата

Повідомлень щодо діяльності Євгена Бакуліна в якості народного депутата України у вересні 2015 р. в регіональних друкованих та Інтернет ЗМІ не було.

Висновок

Діяльність Євгена Бакуліна на виборчому окрузі у вересні 2015 р. була не активною. Працює лише приймальня народного депутата, що реєструвала та реагувала на звернення мешканців. Жодного особистого прийому та публічних заходів у вересні 2015 р. народний депутат Євген Бакулін не проводив. Відсутня будь-яка інформація про діяльність народного депутата чи його позицію в сєверодонецьких ЗМІ чи соціальних мережах. Виборець може контактувати з народним депутатом лише через його помічників в приймальні. Активність депутата в окрузі у досліджуваний період була недостатньою для побудови ефективного зворотного зв’язку та діалогу з громадянами щодо їх проблем в окрузі. Також у досліджуваний період народний депутат Євген Бакулін вів неактивну парламентську діяльність – не подав жодного законопроекту чи депутатського запиту.