Новини

Звіт щодо активності народного депутата України Євгена Бакуліна  у виборчому окрузі №106 за період з 01 червня по 30 червня 2015 року

Звіт щодо активності народного депутата України Євгена Бакуліна у виборчому окрузі №106 за період з 01 червня по 30 червня 2015 року

Особиста активність народного депутата України у виборчому окрузі

Згідно з результатами спостереження ОПОРИ, жодного публічного заходу чи особистого прийому виборців на окрузі у червні народний депутат Євген Бакулін не проводив та округ не відвідував. Інформацію про це також підтвердив помічник народного депутата Володимир Вєдєнков. 

Аналіз роботи приймальні депутата на окрузі

Приймальня Євгена Бакуліна почала функціонувати з 15 січня 2015 року одразу після його обрання  народним депутатом VIII скликання ВРУ. Приймальня працює регулярно та згідно з графіком роботи. Приймальня Євгена Бакуліна розташована за адресою: м. Северодонецьк вул. Леніна 32, в приміщенні Северодонецької міської ради. У приймальні є вивіска, а на дверях графік роботи з контактними телефонами. Приміщення приймальні знаходиться в хорошому стані, також наявні роздаткові матеріали, помічники забезпечені усім необхідним технічним обладнанням (комп’ютерами, оргтехнікою тощо). Під час візитів представника ОПОРИ у приймальні були працівники, однак не було особистого прийому народним депутатом. Мешканці здебільшого звертаються з таких питань: благоустрій будинків та прибудинкових територій, незаконні забудови, проблеми із нарахуванням пенсій, неналежне розслідування злочинів.

Подання депутатом законодавчих ініціатив та запитів, пов’язаних із місцевими проблемами та інтересами

За звітний період народний депутат України Євген Бакулін не подав жодного  законопроекту чи депутатського запиту.

Звітування депутата, інформування виборців про його діяльність

Народний депутат Євген Бакулін не звітував перед виборцями у звітний період.  

Активність депутата у соціальних мережах та на власній Інтернет-сторінці

Офіційний сайт Євгена Бакуліна відсутній, натомість він має сторінку в соціальній мережі Facebook. Однак у червні не було опубліковано жодного повідомлення чи коментаря.

Висвітлення місцевими ЗМІ роботи депутата

Повідомлень щодо діяльності Євгена Бакуліна в якості народного депутата України у червні 2015 р. у регіональних друкованих та Інтернет ЗМІ не було.

Висновок

Діяльність Євгена Бакуліна на виборчому окрузі не є активною. Стабільно працює приймальня народного депутата, яка реєструє та реагує на звернення мешканців. Однак особистого прийому та публічних заходів у червні 2015 р. народний депутат Євген Бакулін не проводив. Інформації щодо роботи депутата в окрузі чи його позиції з певних питань у сєверодонецьких ЗМІ не було розміщено. Таким чином, виборець може контактувати з народним депутатом лише через його помічників у приймальні. Активність депутата в окрузі у досліджуваний період була недостатньою для побудови ефективного зворотнього зв’язку та діалогу з громадянами щодо їх проблем в окрузі. До того ж, у досліджуваний період народний депутат Євген Бакулін вів неактивну парламентську діяльність – не подав жодного законопроекту чи депутатського запиту.