Новини

Звіт щодо активності  народного депутата України Євгена Бакуліна (фракція «Опозиційний блок»)   у виборчому окрузі № 106 за період з 01 травня по 30 травня 2015 р.

Звіт щодо активності народного депутата України Євгена Бакуліна (фракція «Опозиційний блок») у виборчому окрузі № 106 за період з 01 травня по 30 травня 2015 р.

Особиста активність народного депутата України у виборчому окрузі

Згідно зі спостереженням Громадської мережі ОПОРА, жодного публічного заходу чи особистого прийому виборців на окрузі в травні народний депутат Євген Бакулін не проводив та округ не відвідував. Інформацію про це також підтвердив помічник народного депутата Вєдєнков Володимир. 

Таблиця 1. Особистий прийом народного депутата України Євгена Бакуліна (фракція «Опозиційний блок»)  у виборчому окрузі № 106 за період з 01 травня по 30 травня 2015 р.

Дата і час дзвінка Адреса, телефон приймальні Чи була надана інформація Де приймає депутат Формат зустрічі Примітки
 

25 травня

26 травня

27 травня

28 травня

29 травня

тел. + 38-0509117491

Вєдєнков Володимир Григорович,  помічник

інформація надана депутат не приймає на цьому тижні на окрузі  

Як повідомив помічник-консультант народного депутата Вєдєнков Володимир Григорович,  у травні

особисті зустрічі  депутата Бакуліна з виборцями не заплановані, коли вони відбудуться –невідомо. Всю іншу запитувану інформацію помічник відмовився коментувати.

Аналіз роботи приймальні депутата на окрузі

Приймальня Євгена Бакуліна функціонує з 15 січня 2015 року, де ведуть прийом виборців помічники народного депутата. Приймальня працює регулярно та згідно з графіком роботи. В приймальню  м. Северодонецьк за травень надійшло 25 звернень виборців. Тематика звернень переважно стосується надання різних форм допомоги, консультацій щодо оформлення пільг чи субсидій, запит на юридичні консультації у  приймальні тощо. 

Подання депутатом законодавчих ініціатив та запитів, пов’язаних із місцевими проблемами та інтересами

За звітний період народний депутат України Євген Бакулін не подав жодного  законопроекту чи депутатського запиту.

Звітування депутата, інформування виборців про його діяльність

Народний депутат Євген Бакулін не звітував перед виборцями у звітний період.  

Активність депутата у соціальних мережах та на власній Інтернет-сторінці

Офіційний сайт Євгена Бакуліна відсутній, натомість він має сторінку в соціальній мережі Facebook, однак за звітний період не було опубліковано жодного повідомлення чи коментаря.

Висвітлення місцевими ЗМІ роботи депутата

Повідомлень щодо діяльності Євгена Бакуліна в якості народного депутата України в травні 2015 р. в регіональних друкованих та Інтернет ЗМІ не було.

Висновок

Активність народного депутата України в травні 2015 р. була обмежена роботою приймальні в м. Сєверодонецьк, в якій його помічники реєстрували виборців зі зверненнями. Особистого прийому та публічних заходів у травні 2015 р. народний депутат Євген Бакулін не проводив. Інформації щодо роботи депутата в окрузі чи його позиції з певних питань в сєверодонецьких ЗМІ не було розміщено. Таким чином, виборець може контактувати з народним депутатом лише через його помічників в приймальні. Активність депутата в окрузі у досліджуваний період була недостатньою для побудови ефективного зворотнього зв’язку та діалогу з громадянами щодо їх проблем в окрузі. До того ж, у досліджуваний період народний депутат Євген  Бакулін вів неактивну парламентську діяльність – не подав жодного законопроекту чи депутатського запиту.