Новини

Звіт щодо активності народного депутата України Онищенко Олександра Романовича виборчому окрузі №93 за період з 1 вересня по 30 вересня 2015 року

Звіт щодо активності народного депутата України Онищенко Олександра Романовича виборчому окрузі №93 за період з 1 вересня по 30 вересня 2015 року

Особиста активність народного депутата України у виборчому окрузі

За словами помічника, Олександр Онищенко останній особистий прийом проводив в кінці червня. Всіх бажаючих громадян записують, а потім запрошують на вказаний день та годину для спілкування.

Таблиця 1. Особистий прийом народного депутата України Онищенка Олександра Романовича у виборчому окрузі №93 у період з 1 вересня по 30 вересня 2015р.

Дата і час дзвінка Адреса, телефон приймальні Чи була надана інформація
  16 вересня 2015 року

Рокитне

вул.Вокзальна, 36, оф.34

Графік прийому ще не складений на вересень місяць, тому прийом не планується
  16 вересня 2015 року

Переяслав-Хмельницький

вул.Б.Хмельницького, 51

У вересні прийом не планується, всі письмові звернення щоденно передають у Київ
  16 вересня 2015 року

Богуслав

вул.Заросянська, 1

У вересні прийому не планується
  16 вересня 2015 року

Миронівка

вул.Леніна, 113

Для запису на прийом необхідне письмове звернення, яке розглянуть і призначать дату зустрічі
  16 вересня 2015 року

 Кагарлик

вул.Якіра, 9а, каб.2

Графік прийому ще не складений, на вересень місяць тому прийом не планується

 

Аналіз роботи приймальні депутата на окрузі

У громадській приймальні міста Богуслав за звітний період було подано 31 звернення від громадян. Переважно громадяни звертаються за матеріальною допомогою, допомогою сім’ям військовослужбовцям, що на даний момент перебувають у зоні проведення антитерористичної операції, допомогою у лікуванні, звертаються, щоб пришвидшили чергу на отримання нерухомості, подають скарги на правоохоронні органи, просять відремонтувати дороги, провести газ. На всі звернення надають відповіді, або надсилають депутатські звернення до відповідних органів.

За звітний період Олександр Онищенко подав один проект Закону «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо упорядкування системи надходження та використання коштів із рентної плати за користування надрами для видобування нафти, природного газу та газового конденсату)».

Олександр Онищенко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook першого вересня розмістив привітання з днем знань. Розповсюджував новину, що Юлія Тимошенко виступила за відставку Уряду Яценюка. Поширив дві новини зі своїм коментарем, що країну чекає зима без газу.

Таблиця 2:  Висвітлення місцевими ЗМІ роботинародного депутата України Онищенко Олександра Романовича представника виборчого округу №93 у період з 1 по 30 вересня  2015 р.

Дата Назва ЗМІ Назва статті Вид матеріалу Тип повідомлення Короткий зміст Гіперпосилання
  6 вересня 2015 Громадсько-політична газета “Вісник Переяславщини" Дякуємо фонду «Родина» за допомогу школі Подяка схвальне Подяка від Адміністації Переяслав-Хмельницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Благодійному фонду “Родина” (засновник народний депутат України Олександр Онищенко) http://visnik-press.com.ua/?p=39919
  16 вересня 2015 року Вісті Богуславщини Привітали з першим навчальним днем Стаття про діяльність схвальне Про те що БФ “Родина” Олександра Онищенка подарував школярав на 1 вересня набір канцелярських приладь, 2 плазмових телевізори,комплек парт для першокласників, запчастини для ремонту шкільного автобусу.  
  8 вересня 2015 року Вісті Богуславщини Подяка від директора Медвинської ЗОШ Подяка схвальне Подяка БФ «Родина» Олександра Онищенка за вхідні двері, принтер, комп’ютер та ноутбук  

Висновок

У вересні місяці народний депутат не відвідував виборчий округ та подав один законопроект, що не стосувався проблем округу. Приймальні працюють у звичному режимі та реєструють звернення громадян.