Новини

Мажоритарники Київщини: робота в окрузі у червні (ОВО № 90, 93, 94)

Мажоритарники Київщини: робота в окрузі у червні (ОВО № 90, 93, 94)

Громадянська мережа ОПОРА продовжує інформувати вас про результати спостереження за діяльністю депутатів-мажоритарників у своїх округах. Основну увагу спостерігачі ОПОРИ зосереджують на діяльності депутата на окрузі, роботі з виборцями у приймальнях та результатах вирішення проблем округу. Вашій увазі пропонуємо огляд активності трьох депутатів-мажоритарників Київської області – Олександра Марченка (ОВО № 90), Олександра Онищенка (ОВО № 93) та Віктора Романюка (ОВО № 94).

На 90 ОВО Олександр Марченко взяв відпустку за свій рахунок до 10 червня та у цей час перебував у зоні проведення Антитерористичної операції. За звітний період депутат провів одну зустріч з виборцями у громадській приймальні, на яку прийшли 15 виборців; також провів громадські слухання щодо змін до законодавства про місцеві вибори, у яких взяли участь депутати міської та районної рад. За зверненням громадян округу Марченко подав один депутатський запит щодо будівництва автодороги Р-17 у місті Біла Церква Київської області. (детальна інформація про ОВО 90 на сайті rada.oporaua.org)

 На окрузі № 93 за досліджуваний період Олександр Онищенко провів зустріч з громадянами у містах Кагарлик та Богуслав. У червні до громадської приймальні надійшло близько 50 звернень від виборців, що стосувалися переважно матеріальної допомоги на різні потреби. За звітний період Олександр Онищенко подав два депутатські запити щодо викупу квартир для забезпечення житлом учасників АТО та членів їх сімей та запит про напад на офіс ТОВ «Надра Геоцентр» (місто Миронівка), скоєний народним депутатом України Тетяною Чорновол та проведення щодо неї примусової судово-психіатричної експертизи і лікування. (детальна інформація про ОВО 93 на сайті rada.oporaua.org)

На 94 виборчому окрузі Віктор Романюк закінчив серію тренінгів із соціального підприємництва в містах округу. Також депутат провів особисті зустрічі з громадянами відповідно до графіку Верховної Ради роботи на округах. У червні Віктор Романюк відправив на безкоштовне лікування онкохвору мешканку округу та вирішив питання незаконних забудов, про які повідомляли громадяни. За звітний період народний обранець подав 9 поправок до законопроектів про внесення змін до Податкового кодексу, сплату мит та регулювання діяльності Національного Банку України. Віктор Романюк, як і обіцяв у передвиборчій програмі, на законодавчому рівні вимагав максимального спрощення системи оподаткування. В червні депутат активно вів свої сторінки у соціальних мережах та прозвітувався в інформаційному бюлетені ГО «Відсіч». (детальна інформація про ОВО 94 на сайті rada.oporaua.org)