Новини

Звіт щодо активності народного депутата України Онищенка Олександра Романовича у виборчому окрузі № 93 за період з 1 червня по 30 червня 2015 року

Звіт щодо активності народного депутата України Онищенка Олександра Романовича у виборчому окрузі № 93 за період з 1 червня по 30 червня 2015 року

Особиста активність народного депутата України у виборчому окрузі

Онищенко Олександр Романович проводив особистий прийом 14 червня 2015 року у містах Кагарлик (12 осіб) та Богуслав. Працівників громадських приймалень про особистий прийом повідомили за день до візиту депутата. Громадян, які бажали потрапити на особисту зустріч попередньо зареєстрували та запросили на вказаний день та годину.

 Аналіз роботи приймальні депутата на окрузі

У громадську приймальню міста Кагарлик за звітний період було подано близько 50 звернень від громадян. Найчастіше громадяни звертаються за матеріальною допомогою, зокрема сім’ям військовослужбовців, що на цей час перебувають у зоні проведення антитерористичної операції. На сьогоднішній день черга на безкоштовне лікування та матеріальну допомогу складає близько двох місяців. Варто зазначити, що за сприяння народного депутата в окрузі проводяться різні заходи та надаються безкоштовні квитки на святкові концерти. До прикладу, у червні медичним працівникам були запропоновані  безкоштовні квитки на концерт у місті Кагарлик.

Ініціативи депутата, спрямовані на вирішення проблем виборчого округу

 За звітний період Олександр Онищенко подав два депутатських запити до Кабінету Міністрів України та Міністерства оборони України. Один з них стосувався проблем виборчого округу, щодо викупу 47 квартир в житловому будинку № 11-а по вулиці Комсомольській у місті Богуслав Київської області для забезпечення житлом учасників Антитерористичної операції та членів їх сімей.Другий запит надісланий до Міністерства охорони здоров'я  та Генеральної прокуратури щодо розбійного нападу на офіс ТОВ «Надра Геоцентр» (місто Миронівка) народним депутатом України Тетяною Чорновол та проведення стосовно неї примусової судово-психіатричної експертизи і лікування.

Активність депутата у мережі Інтернет

 Після інциденту в офісі «Надра Геоцентр», що у місті Миронівка, Олександр Онищенко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook почав активно розповсюджувати про це матеріали різноманітного характеру. Здебільшого пости з поширенням новин стосувалися критики  діяльності партії «Народний Фронт» та її представників Сергія Пашинського, Тетяни Чорновол та  Арсенія Яценюка. За цей час Олександр Онищенко заявляв, що фінансував «Народний фронт», розповідав про якісну діяльність Міністерства екології та Міністра Ігоря Шевченка та запевняв, що Арсеній Яценюк пообіцяв квоту Міністерства  Олегу Ляшку.

Висвітлення місцевими ЗМІ роботи депутата

Публікації місцевих ЗМІ були представлені переважно у вигляді особистих заяв народного депутата Олександра Онищенка щодо інциденту з Тетяною Чорновол в офісі ТОВ «Надра Геоцентр».

Таблиця 1:  Висвітлення місцевими ЗМІ роботинародного депутата України Онищенка Олександра Романовича у місцевих ЗМІ виборчого округу № 93 у період з 1 по 30 червня  2015 р.

Дата Назва ЗМІ Назва статті Вид матеріалу Тип повідомлення Короткий зміст Гіперпосилання
1. 10 червня 2015 Рідне місто Свято для наших дітей Стаття про діяльність в окрузі схвальне З нагоди міжнародного дня дітей було організовано свято під час якого  Благодійний фонд «Родина» Олександра Онищенка пригощав морозивом та соками.  
2. 26 червня 2015 Вісті Кагарличчини Вимагаю примусової прсихіатричної експертизи для Тетяни Чорновол Стаття про діяльність в парламенті незбалансоване Заява Онищенка щодо інциденту з Тетяною Чорновол  
3. 16 червня 2015  Громада Миронівщини Гастроль пані Чорновол в м. Миронівка, Миронівчанки обороняються - опис та відео Стаття про інцидент збалансоване Опис інциденту з Тетяною Чорновол. Згадування Олександра Онищенка , як власника ТОВ «Надра Геоцентр» http://goo.gl/T2zMfN
4. 23 червня 2015 Вісті Кагарличчини Олександр Онищенко:
«Тетяна Чорновол – професійний скандаліст. Як кажуть, і довідка є»
Стаття про діяльність незбалансоване Заява Онищенка щодо інциденту з Тетяною Чорновол  
5. 21 червня 2015 Вісник Переяславщини Привітання з Днем медичного працівника Привітання   Привітання Онищенка з Днем медичного працівника http://visnik-press.com.ua/?p=35401

 Висновок

За звітний період депутат подав запит щодо викупу квартир для забезпечення житлом учасників АТО та членів їх сімей та запит про напад на офіс ТОВ «Надра Геоцентр» (місто Миронівка), скоєний народним депутатом України Тетяною Чорновол. Також Олександр Онищенко провів особистий прийом у громадській приймальні у містах Кагарлик та Богуслав, організував святкування до Дня захисту дітей.