Новини

Резюме. Івано-Франківська область.Вересень 2015 року

Резюме. Івано-Франківська область.Вересень 2015 року

Громадянська мережа ОПОРА продовжує інформувати Вас про результати спостереження за діяльністю депутатів-мажоритарників у своїх округах. Основну увагу спостерігачі ОПОРИ зосереджують на діяльності депутата на окрузі, роботі з виборцями у приймальнях та результатах вирішення проблем округу. Вашій увазі пропонуємо огляд активності трьох депутатів-мажоритарників Житомирської області у вересні місяці 2015 р. - Дерев'янка Юрія (ОВО №87), Тимошенко Юрія (ОВО №88) та Юрія Солов'я (ОВО №89).

Народний депутат Юрій Дерев'янко на окрузі №87 у вересні місяці відвідав велику кількість заходів, зокрема: провів зустріч з міським головою м.Надвірна, зустрівся з Головою Івано-Франківської ОДА, проінспектував інфраструктуру округу. Також, протягом вересня Юрій Дерев’янко здійснив низку візитів у громади округу для проведення зустрічей, що свідчить про регулярну його присутність на окрузі. За моніторинговий період Юрієм Дерев’янком у співавторстві з іншими народними депутатами зареєстровано 2 законотворчі ініціативи – законопроект про здійснення державних закупівель та проект Постанови щодо Спеціальної комісії Верховної Ради України з питань очищення влади та державної служби.

На виборчому окрузі №88 депутатом Юрієм Тимошенко був проведений особистий прийом громадян 8 вересня 2015 року у місті Коломия в громадській приймальні депутата. У вересні 2015 року Юрій Тимошенко не проявляв ні законотворчої активності, ні інформаційної активності на окрузі. Також, за звітний період народним депутатом не подано жодного депутатського запиту. Проте спостерігається регулярна присутність кандидата в окрузі, що проявляється у проведенні особистих прийомів громадян, які систематично здійснюються кожного місяця не менше одного разу.

За звітний період, протягом вересня 2015 року Юрій Соловей здійснив 2 прийоми громадян. Щодо парламентської діяльності, депутату співавторстві з іншими парламентарями зареєстрував 3 проекти закону, тематика яких має прямий стосунок до його діяльності як заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики, але не має чітко вираженого відображення проблематики округу №89. Так, законопроекти стосувались оптимізації витрат підприємств нафтогазової галузі;

 підвищення ефективності процедур банкрутства та зменшення адміністративного навантаження на суб'єктів господарювання. У порівнянні з попереднім звітним періодом медійна активність Юрія Солов’я у місцевому інформаційному просторі дещо знизилась. Для інформування виборців про свою діяльність депутат найчастіше використовує соціальну мережу Facebook.