Новини

Звіт щодо діяльності народного депутата України Тимошенка Юрія Володимировича у виборчому окрузі №88 за період з 1 по 30 вересня 2015 року

Звіт щодо діяльності народного депутата України Тимошенка Юрія Володимировича у виборчому окрузі №88 за період з 1 по 30 вересня 2015 року

 

Особиста активність народного депутата України у виборчому окрузі

Особистий прийом громадян депутатом Юрієм Тимошенко був проведений 8 вересня 2015 року у місті Коломия в громадській приймальні депутата. Під час особистого прийому депутат проконсультував 14 громадян. Про дату і час прийому виборців, громадян які записалися на особистий прийом повідомляв по телефону помічник-консультант депутата. Тематика звернень до депутата, за словами помічника-консультанта, не змінилася і в основному звертаються зі скаргами на діяльність чи бездіяльність чиновників, незадовільну роботу органів місцевої і виконавчої влади. Особистий прийом виборців Юрій Тимошенко здійснював у день, який календарним планом сесій Верховної Ради України відведений для роботи в комітетах, комісіях і фракціях.

Таблиця 1: Особиста активність народного депутата України Тимошенка Юрія Володимировича у виборчому окрузі №88 у період з 01 по 30 вересня 2015 р.

Дата Місце Назва Аудиторія Короткий зміст Джерело даних
1 08.09.2015

м. Коломия, проспект Грушевського 1.

08 вересня 2015 р.

 

Особистий прийом громадян Виборці округу Депутат під час особистого прийому отримав звернення від 14 громадян Помічний-консультант депутата

Аналіз роботи приймальні депутата на окрузі

Якщо брати до уваги інформацію з попереднього звітного періоду, то Юрій Тимошенко регулярно (щомісяця) здійснює особистий прийом громадян. Приймальні депутата ведуть постійну роботу по прийому громадян та звернень до депутата.

З 1 по 30 вересня 2015 року через приймальню що у місті Коломиї до Юрія Тимошенка надійшло 44 звернення громадян, тематика яких в основному стосується недоброякісних адміністративних послуг та незадовільної роботи чиновників. Щодо звернень депутата, то помічники депутата наразі не володіють інформацією про кількість депутатських звернень, що підготував депутат.

Подання депутатом законодавчих ініціатив та запитів, пов’язаних із місцевими проблемами та інтересами

Протягом звітного періоду депутатом Юрієм Тимошенком не зареєстровано жодної законотворчої ініціативи так само, як не подано жодного депутатського запиту. Під час засідань Верховної Ради депутат тричі виступав з місця та був присутній на 8 засіданнях з 11.

Звітування депутата, інформування виборців про його діяльність

Протягом моніторингового періоду звітування щодо результатів роботи депутата не відбувалося.

Активність депутата у соціальних мережах та на власній інтернет-сторінці

Веб-сайт у депутата відсутній, але Юрій Тимошенко іноді інформує виборців про свою діяльність через сторінку у соціальній мережі Facebook. Протягом вересня на його персональній сторінці у соціальній мережі Facebook кількість таких повідомлень була достатньо малою (4 повідомлення), тому назвати це достатнім рівнем інформування виборців важко.

Висвітлення місцевими ЗМІ роботи депутата

У вересні поточного року народний депутат помітної інформаційної активності у місцевому медіапросторі не проявляв.

Висновок

У вересні 2015 року Юрій Тимошенко не проявляв ні законотворчої активності, ні інформаційної активності на окрузі. За звітний період народним депутатом не подано жодного депутатського запиту. Проте спостерігається регулярна присутність кандидата в окрузі, що проявляється у проведенні особистих прийомів громадян, які систематично здійснюються кожного місяця не менше одного разу. У даному звітному періоді народний депутат здійснив особистий прийом громадян 8 вересня, під час якого було прийнято 18 громадян. Через громадську приймальню у Коломиї до депутата надійшло протягом вересня 44 звернення громадян.