Новини

Звіт щодо діяльності народного депутата України Тимошенка Юрія Володимировича у виборчому окрузі №88 за період з 1 по 31 жовтня 2015 року

Звіт щодо діяльності народного депутата України Тимошенка Юрія Володимировича у виборчому окрузі №88 за період з 1 по 31 жовтня 2015 року

Особиста активність народного депутата України у виборчому окрузі

Протягом жовтня Юрій Тимошенко здійснив три прийоми громадян  у місті Коломиї і  у місті Городенці. Про дату і час прийому громадян помічники-консультанти депутата інформували виборців, які попередньо записалися у телефонному режимі, інших виборців інформували через оголошення у місцевих друкованих ЗМІ. 

Особистий прийом виборців Юрій Тимошенко здійснював у відведені дні календарним планом сесій Верховної Ради України. Слід зауважити, що у порівнянні з попереднім звітним періодом кількість особистих прийомів громадян збільшилась.

Таблиця 1. Особиста активність народного депутата України Тимошенка Юрія Володимировича у виборчому окрузі №88 у період з 01 по 31 жовтня 2015 р.

Дата Місце Назва Аудиторія Короткий зміст Джерело даних
1 01.10.2015

м. Коломия, проспект Грушевського 1.

Громадська приймальня депутата

 

Особистий прийом громадян Виборці округу Депутат під час особистого прийому отримав звернення від 14 громадян Помічний-консультант депутата
2 22.10.2015

м. Коломия, проспект Грушевського 1.

Громадська приймальня депутата

 

Особистий прийом громадян Виборці округу Депутат під час особистого прийому отримав звернення від 14 громадян Помічний-консультант депутата
3 05.10.2015 м. Городенець Особистий прийом громадян Виборці округу У приміщенні Городенківської РДА народний депутат здійснив прийом громадян Інтернет-видання «Новини Городенківщини»

Аналіз роботи приймальні депутата на окрузі

Варто зазначити, що особисті прийоми громадян є регулярним явищем, щонайменше раз на місяць Юрій Тимошенко здійснює прийом громадян у приймальні, що також  веде постійну роботу по прийому звернень до депутата. Тематика звернень до депутата в основному стосується соціальних питань та скарг на діяльність чи бездіяльність чиновників, незадовільну роботу органів місцевої і виконавчої влади.

З 1 по 31 жовтня 2015 року через приймальню, що у місті Коломиї до Юрія Тимошенка, так само як і у попередньому звітному періоді, надійшло 44 звернення громадян.  Щодо звернень депутата, то у приймальні наразі не володіють інформацією про кількість депутатських звернень, яку підготував депутат.

Подання депутатом законодавчих ініціатив та запитів, пов’язаних із місцевими проблемами та інтересами

Протягом жовтня 2015 року Юрій Тимошенко зареєстрував одну законотворчу ініціативу під номером 3324, якою депутат пропонує встановити у сесійній залі Верховної Ради України ікону «Покрови Пресвятої Богородиці». У пояснювальній записці автор проекту Постанови зазначив, що дана законотворча ініціатива має на меті вшанування Верховною Радою України історії визвольної боротьби українського народу та підтримку на державному рівні народу України в його молитві за мир.

За звітний період народним депутатом не подано жодного депутатського запиту, а законотворча активність не містить ознак чіткого відображення місцевої проблематики громад округу.  Під час засідань Верховної Ради України у жовтні депутат двічі виступав з трибуни та один раз з місця і був присутній на всіх 8 засіданнях парламенту.

Звітування депутата, інформування виборців про його діяльність

Протягом звітного періоду звітування щодо результатів роботи депутата не відбувалося.

Активність депутата у соціальних мережах та на власній інтернет-сторінці

Веб-сайт у депутата відсутній, але Юрій Тимошенко іноді інформує виборців про свою діяльність через сторінку у соціальній мережі  Facebook. Протягом жовтня на його персональній сторінці у соціальній мережі Facebook можна було ознайомитись з відеозаписами ефірів на телебаченні та інформацією про діяльність у парламенті.

Висвітлення місцевими ЗМІ роботи депутата

У жовтні поточного року народний депутат не проявляв інформаційної активності у місцевому медіапросторі.

Таблиця 2.  Висвітлення місцевими ЗМІ роботинародного депутата України Тимошенка Юрія Володимировича представника виборчого округу №88  у період з 01 по 31 жовтня 2015 р.

Дата Назва ЗМІ Назва статті Вид матеріалу Тип повідомлення Короткий зміст Гіперпосилання
1 5 жовтня Новини Городенківщини Горе-нардеп від Городенківщини Юрій Тимошенко перед виборами з'явився в Городенці стаття про діяльність депутата у окрузі Критичне

Горе-нардеп від Городенківщини Юрій Тимошенко перед виборами з'явився в Городенці

Люди, що прийшли на прийом, скаржилися на низькі зарплати та пенсії, ціни на енергоносії. Серед місцевих проблем – погані дороги, відшкодування збитків завданих стихійним лихом, тощо.

Складається враження, що п. Тимошенко приїхав не через це, адже на носі вибори до місцевих рад...

http://gorodenkanews.if.ua/main/345-gore-nardep-vd-gorodenkvschini-yury-timoshenko-pered-viborami-zyavivsya-v-gorodenc.html

Висновок

У жовтні 2015 року Юрій Тимошенко зареєстрував один проект Постанови. Помітної інформаційної активності у місцевому медіапросторі депутат не проявляв, але про свою парламентську діяльність інформував через персональну сторінку у соціальній мережі Facebook на якій можна ознайомитись з записами ефірів на телебаченні та іншою інформацією яка стосується депутатської діяльності. У жовтні депутат не пропустив жодного засідання Верховної Ради України та тричі виступав під час засідань парламенту. За звітний період народним депутатом не подано жодного депутатського запиту.

Спостерігається регулярна присутність кандидата в окрузі, яка проявляється у проведенні особистих прийомів громадян, які систематично здійснюються кожного місяця не менше одного разу. Цього звітного періоду депутат здійснив три прийоми громадян – 2 у місті Коломиї і 1 у місті Городенці. У жовтні через громадську приймальню у Коломиї до депутата надійшло 44 звернення громадян.