Звіт щодо активності народного депутата України Онищенка Олександра Романовича у виборчому окрузі №93 за період з 1 по 31 жовтня 2015 року

Звіт щодо активності народного депутата України Онищенка Олександра Романовича у виборчому окрузі №93 за період з 1 по 31 жовтня 2015 року

 

Особиста активність народного депутата України у виборчому окрузі

За словами помічника депутата, Олександр Онищенко проводив особистий прийом 14 жовтня 2015 року. За цей час ним скористалися 3 виборці, які були попередньо записані і перед зустріччю їх повідомили про здійснення депутатом особистого прийому. У загальному підсумку народний депутат відвідує округ, за словами його помічників, один раз на два місяці.                        

Таблиця 1. Особистий прийом народного депутата України Онищенка Олександра Романовича у виборчому окрузі №93 у період з 1 по 30 жовтня 2015 р. (дані надані приймальнями депутата)

Дата і час дзвінка Адреса, телефон приймальні Чи була надана інформація Де приймає депутат Формат зустрічі Примітки
1 19 жовтня 2015 року

Рокитне

вул. Вокзальна, 36, оф. 34

тел. 096-018-08-69 Переяслав-Хмельницький

вул. Б. Хмельницького, 51

тел. 04567-5-14-41 Богуслав

вул. Заросянська, 1

тел. 04561-5-12-56 Миронівка

вул. Леніна, 113

тел. 04574-5-55-32 Кагарлик

вул. Якіра, 9а, каб. 2

тел. 098-575-55-81

Графік прийому ще не складений. Графік прийому ще не складений. Для запису на прийом необхідне письмове звернення, яке розглянуть помічники депутата і призначать дату зустрічі    

Аналіз роботи приймальні депутата

У громадській приймальні міста Кагарлик за звітний період було подано 22 звернення від громадян. В основному вони стосуються матеріальної допомоги, сприяння у лікуванні. За звітний період від народного депутата, за даними громадської приймальні, було надіслане одне звернення щодо лікування жінки.

Подання депутатом законодавчих ініціатив та запитів, пов’язаних із місцевими проблемами та інтересами

За звітний період Олександр Онищенко не подав жодного законопроекту та запиту.

Звітування депутата, інформування виборців про його діяльність

У звітний період народний депутат не звітував перед виборцями.

Активність депутата в соціальних мережах та на власній інтернет-сторінці

У жовтні 2015 р. Олександр Онищенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розмістив фотографії з відвідин округу та надавав інформацію щодо проведених зустрічей, привітав з Покровою, розмістив два записи з посиланням на новини про критику законопроекту про зниження ренти на видобуток газу.

У народного депутата Олександра Онищенка немає власного сайту.

Висвітлення місцевими ЗМІ роботи депутата

У місцевих ЗМІ були подяки Благодійному фонду “Родина” Олександра Онищенка. Більше діяльність та заяви народного депутата висвітлюють усеукраїнські ЗМІ.

Таблиця 2:  Висвітлення роботи народного депутата України Онищенка Олександра Романовича в місцевих ЗМІ виборчого округу №93 у період з 1 по 30 жовтня  2015 р. 

Дата Назва ЗМІ Назва статті Вид матеріалу Тип повідомлення Короткий зміст Гіперпосилання
1   Вісник Кагарличчини Хай воздастся сторицею Подяка схвальне Кагарлицький міський центр культури та дозвілля подякував БФ “Родина” Олександра Онищенка за ноутбук.  
2 16 жовтня Вісник Кагарличчини Олександр Онищенко та актив району разом шукали шляхи вирішення актуальних проблем Стаття про діяльність схвальне Про перебування Онищенка у виборчому окрузі  

Висновок

У жовтні 2015 р.  діяльність депутата Олександра Онищенка була малоактивною. Парламентар за місяць не спромігся подати жодного запиту чи законопроекту, не звітував перед виборцями за пророблену роботу та не часто писав у соціальних мережах. Протягом особистого прийому депутат вислухав 3 громадян, які попередньо записалися у приймальні та очікували призначеного часу для зустрічі з народним обранцем.