Резюме. Житомирська область. Вересень 2015 року

Резюме. Житомирська область. Вересень 2015 року

Громадянська мережа ОПОРА продовжує інформувати Вас про результати спостереження за діяльністю депутатів-мажоритарників у своїх округах. Основну увагу спостерігачі ОПОРИ зосереджують на діяльності депутата на окрузі, роботі з виборцями у приймальнях та результатах вирішення проблем округу. Вашій увазі пропонуємо огляд активності трьох депутатів-мажоритарників Житомирської області у вересні 2015 р. - Борислава Розенблата (ОВО №62), Володимира Литвина (ОВО №65) та Віктора Развадовського (ОВО №67).

На 62 ОВО Борислав Розенблат, за даними громадської приймальні народного депутата, проводив особистий прийом 29 вересня у прес-центрі Житомирської міської ради, де прозвітував про свою діяльність. Також, цього місяця було відкрито ще одну громадську приймальню цього депутата у м. Житомирі, по вул. Ватутіна,32. Хорошою новиною для виборців стало запровадження нової форми звернення до народного обранця - онлайн - http://rozenblat.weebly.com/1055108810801081108410721083110. За моніторинговий період народний депутат подав 5 законопроектів, що стосувались змін до Бюджетного кодексу, Податкового кодексу та до Кодексу про адміністративні правопорушення.

У звітному періоді Володимир Литвин прозвітував перед громадою за вересень місяць на власних сторінках соціальних мереж. Депутат у вересні місяці перебував на окрузі 7 днів, під час яких провів особистий прийом громадян та 6 зустрічей з громадськістю у всіх районах округу. Також, народний обранець відвідав ряд святкових заходів, де вітав педагогів Червоноармійського та Новоград - Волинського районів з Днем працівників освіти та поздоровив з Днем працівника фізичної культури та спорту кращих спортсменів міста Новоград-Волинський. За моніторинговий період депутат надав допомогу дошкільному закладу в с. Пилиповичі Новоград-Волинського району та допоміг Федорівській школі, окрім цього 16 заявникам депутат сприяв у проведенні необхідних медичних обстежень, консультацій та лікувань.

Віктор Развадовський за досліджуваний період відвідав округ тричі: провів особисті прийоми громадян та був учасником місцевих свят – Дня міста Чуднова та Дня села Глибочиця. У вересні депутат використав інструмент депутатських запитів для вирішення проблем округу. Зокрема сприяв лікуванню мешканки округу та звернув увагу на проблему покриття спортивного майданчика місцевої школи. Також, депутат у співавторстві розробив 2 законопроекти: про старательську діяльність та щодо змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення.