Звіт щодо активності народного депутата України Павлова Костянтина Юрійовича у виборчому окрузі № 31 за період з 1.06.2015 по 30.06.2015

Звіт щодо активності народного депутата України Павлова Костянтина Юрійовича у виборчому окрузі № 31 за період з 1.06.2015 по 30.06.2015

Особиста активність народного депутата України у виборчому окрузі

Особисту активність народного обранця Костянтина Павлова відповідно до опрацьованих джерел, матеріалів та публікацій у місцевих ЗМІ можна відзначити як формальну. Як зазначено у газеті «Червоний Гірник», Павлов взяв участь у декількох урочистостях, зокрема привітав медалістів Жовтневого району міста Кривий Ріг 49 гімназії та вручив їм особисті подарунки. Також журналісти проінформували про його участь у засіданні міської ради, де Костянтин Павлов висловив свою ініціативу щодо надання жителям Кривого Рогу пільг на проїзд у міському транспорті, привітав з Днем медичного працівника, Днем Конституції України та Днем молоді.   

Особистий прийом громадян народний обранець проводив за звичним графіком останнього вівторка та останнього четверга місяця у Тернівській та Жовтневій райраді, відповідні згадки були розміщені  у газеті «Червоний Гірник» від 16 червня 2015 р.

Таблиця 1: Особиста активність народного депутата України Павлова К.Ю. у виборчому окрузі № 31 у період з 1 червня по 30 червня 2015 р.

Дата Місце Назва Аудиторія Короткий зміст Джерело даних
1. 04.06.15 Гімназія 49 Привітання випускників Актовий зал Привітання випускників 49-гімназії, вручення медалістам медалей та особистих подарунків депутата у вигляді наручних часів Газета «Червоний гірник»
2. 16.06.15 Міськвиконком Криворізької міської ради Чергове засідання Сесійна зала Вирішення загальних питань соціального захисту населення Газета «Червоний гірник»

Подання депутатом законодавчих ініціатив та запитів, пов’язаних із місцевими проблемами та інтересами.

За досліджуваний період Костянтином Павловим разом з іншими депутатами фракції «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК» (Вілкулом О.Ю., Колєсніковим Д.В., Гальченка А.В. та Шпеновим Д.Ю.), було подано чотири законопроекти спрямовані на внесення змін до Бюджетного кодексу України, щодо надання можливості органам місцевого самоврядування самостійно визначати напрями використання бюджетних коштів та врегулювання питання першочергового погашення заборгованості, яка утворилась як в державному, так і в місцевих бюджетах, що фінансувалися за рахунок коштів державного бюджету та інших питань, пов’язаних з використання місцевого бюджету.

 Звітування депутата, інформування виборців про його діяльність

Відповідно до опрацьованих джерел дані щодо інформування виборців про діяльність народного депутата за досліджуваний період відсутні.

 Активність депутата у соціальних мережах та на власній Інтернет-сторінці

У народного депутата Павлова Костянтина Юрійовича сторінки у соціальних мережах відсутні, власної Інтернет-сторінки депутат не має.

Висвітлення місцевими ЗМІ роботи депутата

За досліджуваний період діяльність народного депутата була відображена лише у комунальній газеті «Червоний Гірник». Зокрема, там публікувалась інформація про те, як депутат до дня народження міста Кривий Ріг подарував жителям Дзержинського району ще один дитячий майданчик (парк ім. Б. Хмельницького), також відзначено про привітання випускників «медалістів» Жовтневого району міста Кривий Ріг, медалі та подарунки яким вручав сам депутат Павлов.

У випуску газети «Червоний Гірник» від 23 червня 2015 року журналістами редакції було опубліковано статтю щодо участі Костянтина Павлова у публічному заході на честь Дня жалоби і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Народний депутат взяв привітальне слово та поклав квіти до меморіального комплексу, розташованого у Жовтневому районі у парку ім. 50-річчя Вітчизняній Україні. Також там було опубліковано декілька привітальних статей з професійним святом працівників медичних закладів, з Днем Конституції України та з Днем молоді. Окремо журналістами газети «Червоний Гірник» було відзначено про соціальну програму «Лавочки ветеранам», відповідно до якої вже до кінця червня по всьому Кривого Рогу буде встановлено до 50 оновлених лавок.

На сайті Кривий Ріг - life опубліковано статтю, в якій описують схвильованість народних депутатів Гальченка та Павлова щодо захворюваності дітей туберкульозом та необхідності їх забезпечення відповідними вакцинами, через що був підготовлений та направлений відповідний лист Прем’єр-міністру України.

 Висновок

Дослідивши в сукупності зібрані матеріали, можна зробити висновок, що діяльність народного депутата Костянтина Павлова у червні особливо не відрізняється від попереднього звітного періоду. Громадські приймальні працюють за звичним графіком останнього вівторка та четверга поточного місяця у приймальнях райрад. Звітування народного обранця перед виборцями відсутнє; публікації у місцевих ЗМІ щодо народного депутата здебільшого носять замовний характер. Активність у виборчому окрузі та в інших містах міста можна пов’язати із підтримкою політичних рейтингів для майбутніх виборів на посаду мера Кривого Рогу, оскільки є інформація, що депутат планує балотуватись на цю посаду.