Звіти

Резюме. Дніпропетровська область. Вересень 2015 року

Резюме. Дніпропетровська область. Вересень 2015 року

 

Громадянська мережа ОПОРА продовжує інформувати Вас про результати спостереження за діяльністю депутатів-мажоритарників у своїх округах. Основну увагу спостерігачі ОПОРИ зосереджують на діяльності  депутата на окрузі, роботі з виборцями у приймальнях та результатах вирішення проблем округу. Вашій увазі пропонуємо огляд активності трьох депутатів-мажоритарників Дніпропетровської області у вересні 2015 р. – Якова Безбаха (ОВО №24), Максима Курячого (ОВО №25) та Костянтина Павлова (ОВО № 31).

На ОВО№24 діяльність народного депутата Якова Безбаха можна назвати активною. Громадська приймальня продовжує працювати за графіком, організовує зустрічі громадян з депутатом та публічні заходи. У вересні депутат повідомив про домовленості між міською радою та КП «Дніпроводоканал» щодо водопостачання до ж/м Північний та Південний. За звітній період Яків Безбах надіслав ряд  депутатських запитів та подав законопроект щодо внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення відносно безпеки дорожнього руху.

В 25 ОВО народний депутат Максим Курячий, на відміну від попереднього моніторингового періоду, більшість часу став проводити у місті Дніпропетровськ. Депутат активно організовує зустрічі із виборцями, різко зросла кількість публікацій у ЗМІ,  що можна пов'язати з бажанням балотуватися у мери міста. На вул. Набережна ім. Леніна, 37 з’явилась ще одна приймальня депутата. Також Курячий подав три законопроекти щодо Податкового кодексу (створення та функціонування магазинів безмитної торгівлі); Митного кодексу (врегулювання діяльності магазинів безмитної торгівлі) та щодо Спеціальної комісії ВРУ з питань очищення державної служби.

Костянтин Павлов на окрузі №31 також підвищив свою активність у зв’язку із місцевими виборами. У депутата Костянтина Павлова з’явилися дві сторінки у соціальних мережах. Народний обранець за досліджуваний час відкрив декілька дитячих майданчиків та відвідав ряд спортивних заходів. Також, Павловим був наданий особистий коментар в ході форуму «Промисловий КРИВБАС» з приводу того, що на посаду мера Кривого Рогу він буде підтримувати нинішнього очільника Юрія Вілкула.

 

Читайте звіти з округів: 24, 31, 25.