Звіти

Звіт щодо діяльності народного депутата України Курила Віталія Семеновича у виборчому окрузі № 113 за період з 1 по 30 вересня 2015 року

Звіт щодо діяльності народного депутата України Курила Віталія Семеновича у виборчому окрузі № 113 за період з 1 по 30 вересня 2015 року

Особиста активність народного депутата України у виборчому окрузі

У вересні 2015 р. народний депутат України Віталій Курило (ВО № 113) не відвідував округ. Як повідомив спостерігачам ГМ ОПОРА помічник депутата Віктор Чайка, це пов’язано з тим, що народний депутат проходив лікування.

Аналіз роботи приймальні депутата на окрузі

Громадським консультантом було відвідано приймальню народного депутата Віталія Курило в місті Новоайдар та Старобільск. Розташування депутатської приймальні досить зручне: центр міста. Інформаційна дошка депутатської приймальні зі вказаними годинами прийому розміщена на дверях кабінету, в якому здійснюється прийом громадян.

Також, під час візиту було виявлено, що депутатська приймальня обладнана необхідними меблями, оргтехнікою та Інтернетом. Для відвідувачів приймальні пропонуються роздаткові матеріали, що інформують про діяльність депутата. Як повідомили помічники народного депутата, до кожної з п’яти приймалень щомісяця надходить близько 50 звернень від виборців (кожного прийомного дня до кожної з приймалень приходить, як правило, 3-4 людини, щоденно в кожній приймальні реєструється в середньому одне письмове звернення). Тематика звернень: невиплати по рішенню суду; про оформлення субсидій за оплату ЖКХ; щодо надання соціальної допомоги на лікування чи з інших причин; про сприяння оформленню дитини в дитячий садок; багато звернень від селян щодо заниженої вартості молока.

Ініціативи депутата, спрямовані на вирішення проблем виборчого округу

У вересні 2015 р. народний депутат України Віталій Курило не подав жодного законопроекту, направленого на вирішення проблем округу.

Звітування депутата, інформування виборців про його діяльність

Народний депутат Віталій Курило у вересні не інформував виборців про свою діяльність в соціальних мережах. У той же час зафіксовано кілька публікацій у регіональних друкованих та Інтернет-ЗМІ. Окремого публічного звітування про результати своєї парламентської роботи депутат Віталій Курило не проводив. 

Активність депутата у соціальних мережах та на власній інтернет-сторінці

На сторінці народного депутата в мережі Facebook у вересні з’явився 1 запис, в якому Віталій Курило вітає виборців з Днем знань.

Висвітлення місцевими ЗМІ роботи депутата

У вересні публікацій в місцевих мас-медіа щодо діяльності народного депутата Віталія Курило не було.

Висновок

Діяльність народного депутата України Віталія Курила можна вважати недостатньо активною у вересні 2015 р. оскільки не було проведено особистого прийому виборців та є помітною низька активність депутата в соціальних мережах та місцевих мас-медіа. Однак зі слів помічників, це пов’язано з лікуванням народного депутата у вересні 2015 р. У той же час, приймальні Віталія Курило працювали достатньо активно, працюючи з виборцями та реагуючи на їхні звернення. В усіх приймальнях відповідають на дзвінки і надають виборцям потрібні роз’яснення та консультації. Також недостатньо розвиненим аспектом роботи Віталія Курило є подання законодавчих ініціатив, що пов’язані із вирішенням місцевих проблем округу.