Звіти

Резюме. Місто Київ. 1 жовтня  - 7 листопада 2015 року

Резюме. Місто Київ. 1 жовтня - 7 листопада 2015 року

Громадянська мережа ОПОРА продовжує інформувати Вас про результати спостереження за діяльністю депутатів-мажоритарників у своїх округах. Основну увагу спостерігачі ОПОРИ зосереджують на діяльності  депутата на окрузі, роботі з виборцями у приймальнях та результатах вирішення проблем округу. Вашій увазі пропонуємо огляд активності трьох депутатів-мажоритарників м.Києва у жовтні 2015 р. - Андрія Білецького (ОВО №217), Дмитра Андрієвського (ОВО №222) та Юрія Левченка (ОВО № 223).

За звітний період, особиста активність народного депутата Юрія Левченка в окрузі була досить високою. Вона проявлялася здебільшого через особисті зустрічі з виборцями, на яких  народний обранець звітував перед виборцями про свою роботу у стінах парламенту, зокрема про подані законопроекти, а також розповідав про звернення громадян та результати їхнього розгляду. У жовтні депутат 3 законопроекти та зареєстрував 7 депутатських запитів, зокрема два з них стосувалися розслідування та притягнення до відповідальність осіб, що здійснювали підкуп виборців на території 116-118 округів на виборах депутатів Київської міської ради.

Активність народного депутата Дмитра Андрієвського у виборчому окрузі й надалі є системною та високою. У жовтні народний обранець провів декілька особистих прийомів громадян, зустрівся з військовослужбовцями та освітянами. Окрім того, Дмитро Андрієвський й надалі продовжує активно співпрацювати під час своїх заходів із депутатами Київради та головою РДА. Крім того, 16 жовтня на телеканалі ТРК «Київ» також відбулося десятихвилинне публічне звітування Дмитра Андрієвського, під час якого народний обранець розповів про свою роботу у стінах парламенту та у Солом’янському районі столиці.

Діяльність депутата Андрія Білецького у окрузі продовжує будуватися на роботі його приймальні та помічників. Приймальня народного депутата активно працює, здійснює прийом громадян та реагує на звернення виборців, веде публічні сторінки у соціальних мережах та модерує особистий веб-сайт народного обранця, готує відео-сюжети про діяльність помічників у окрузі. Андрій Білецький фактично не веде ніякої особистої роботи у окрузі, оскільки значну частину часу присвячує питанням, що стосуються воєнних дій на Сході України та реабілітації поранених.