Мажоритарники Житомирщини: робота в окрузі у червні (ОВО № 62, 65, 67)

Мажоритарники Житомирщини: робота в окрузі у червні (ОВО № 62, 65, 67)

Громадянська мережа ОПОРА продовжує інформувати вас про результати спостереження за діяльністю депутатів-мажоритарників у своїх округах. Основну увагу спостерігачі ОПОРИ зосереджують на діяльності депутата на окрузі, роботі з виборцями у приймальнях та результатах вирішення проблем округу. Вашій увазі пропонуємо огляд активності трьох депутатів-мажоритарників Житомирської області – Борислава Розенблата (ОВО № 62), Володимира Литвина (ОВО № 65) та Віктора Развадовського (ОВО № 67).

На 62 ОВО Борислав Розенблат відвідав округ, провів особисту зустріч з мешканцями міста, вирішив ряд місцевих проблем округу. За звітний період парламентської діяльності народний обранець подав законопроекти: щодо доступу до публічної інформації; підтримки вітчизняної металургійної галузі; стимулювання вітчизняного виробництва, залучення прямих іноземних інвестицій та розвитку малого та середнього підприємництва; захисту об'єктів Червоної книги України. Місцеві ЗМІ продовжують активно висвітлювати діяльність депутата, в тому числі багато матеріалів вийшло на основі даних проміжної прес-конференції ОПОРИ. (детальна інформація про ОВО 62 на сайті rada.oporaua.org)

За звітний період Володимир Литвин двічі здійснив візити на округ: на початку та в кінці червня, під час яких провів особистий прийом громадян, дав прес-конференцію та взяв участь у святкуванні Дня селища Червоноармійськ. Також, народний депутат разом з представниками місцевої влади завітав на інформаційно-просвітницьку зустріч з жителями округу, яку ініціювала громадянська мережа ОПОРА. За досліджуваний період народний депутат подав ряд запитів у Верховну Раду щодо забезпечення житлом родин військовослужбовців; про тарифи ЖКГ; та підняв проблему закриття загальноосвітніх шкіл округу. В червні у місцевих ЗМІ відбулося пожвавлення щодо висвітлення діяльності парламентаря, також, Литвин активно користувався соціальною мережею Фейсбук, де прозвітував перед громадою за червень. (детальна інформація про ОВО 65 на сайті rada.oporaua.org)

Віктор Развадовський у червні відвідав округ у дні, призначені ВРУ, де зібрав керівників та депутатів районних рад округу, яким оприлюднив свою позицію щодо адміністративно-територіальної реформи. Також, народний обранець провів прийом громадян у міській раді, у м. Романові та в смт Любарів. У Парламенті народний депутат подав запити стосовно проблем округу, зокрема щодо виділення земельної ділянки учасникам АТО, виділення коштів на заміну вікон Романівської гімназії та про підняття закупівельних цін на молоко. Як і в попередньому місяці, друковані ЗМІ округу широко висвітлювали діяльність народного депутата. (детальна інформація про ОВО 67 на сайті rada.oporaua.org)