Результати «відвідуваності» голосувань нардепів Житомирщини

Використовуючи портал Вони голосують для тебе, громадянська мережа ОПОРА проаналізувала «відвідуваність» голосувань 6 депутатів-мажоритарників Житомирщини за весь період роботи VIII скликання Верховної Ради України.

Отож, найбільший відсоток голосувань протягом пленарного дня, коли депутат був присутнім у залі мають 2 депутати з фракції «БПП «Солідарність» – Володимир Арешонков та Борислав Розенблат (97%). На другому місці депутат тієї ж фракції Олександр Ревега (95%). Третя сходинка у депутата від «Народного фронту» Павла Дзюблика (92%). На четвертому місці член депутатської групи «Воля народу» – Віктор Развадовський (87%). Завершує список Володимир Литвин (група «Воля народу») з показником у 67%.

За коментарями звертайтеся:

Жанна Чмут, громадський консультант Громадянської мережі ОПОРА у Житомирській області
тел. +38 067 410 19 67 , email Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
(#рада8; #rada8; #opora; #опора)

Довідково:

У 2016 році по всій Україні (у 24 областях та м. Києві) Громадянська мережа ОПОРА реалізує інформаційно-просвітницький та моніторинговий проект, який здійснюється у рамках Програми USAID РАДА: Підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво, що виконується Фондом Східна Європа. Проект спрямований на залучення громадян до парламентського процесу, підвищення їх поінформованості про діяльність Верховної Ради України, парламентських партій та народних депутатів України. Відбір депутатів, щодо діяльності яких здійснюється моніторинг, відбувався за критеріями пропорційного представництва усіх парламентських сил, гендерного представництва, попередніх показників активності у окрузі.