Відомості про роботу народного депутата України  Левченка Юрія Володимировича з виборцями та у парламенті  за дві сесії роботи Верховної Ради України (період з 27.11.2014 по 28.08.2015)

Відомості про роботу народного депутата України Левченка Юрія Володимировича з виборцями та у парламенті за дві сесії роботи Верховної Ради України (період з 27.11.2014 по 28.08.2015)

Основною тематикою депутатських звернень є проблеми житлово-комунального господарства, незаконних забудов, порушення норм благоустрою міста Києва, правові питання. Основними адресатами депутатських звернень є органи виконавчої влади міста Києва: Шевченківська районна у місті Києві адміністрація та Київська міська державна адміністрація.

Контакти: 255-44-29; 209-40-56; (093)556-08-14; (067)473-86-60

Веб-сайт: відсутній

Facebook: https://www.facebook.com/Y.V.Levchenko/

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

   
  КІЛЬКІСНІ ПОКАЗНИКИ РОБОТИ
 

За звітній період пропущено 1 засідання Верховної Ради через хворобу.

(Дані електронної та письмової реєстрації не відповідають реальному відвідуванню пленарних засідань через рівень навантаження, що створює періодичну відсутність можливості зареєструватися. Підтвердити реальну відвідуваність може статистика голосувань по датам).

  ЗАКОНОДАВЧА РОБОТА
1. Кількість поданих законопроектів 135
  Кількість поданих поправок 311 до 83 зп
2. Кількість депутатських запитів, всього 68
  Кількість поданих запитів щодо питань загальнодержавного значення 34
 

 

Перелік таких запитів (наприклад):

1. Депутатський запит щодо перевірки дотримання вимог законодавства України при закупівлі природного газу за межами України НАК "Нафтогаз України";
2. Депутатський запит щодо неприпустимості скорочення особового складу Військово-Морських Сил України;
  Кількість поданих запитів щодо питань вирішення проблем округу 34
 

 

Перелік таких запитів (наприклад):

  1. Депутатський запит щодо вжиття невідкладних заходів з відновлення постачання гарячої води мешканцям міста Києва, яке було зупинено внаслідок недобросовісних дій приватного монополіста "Київенерго" та бездіяльності Уряду;
  2. Депутатський запит щодо невідкладного вжиття заходів реагування Кабінетом Міністрів України на значне підвищення цін на міський транспорт у місті Києві, враховуючи наявність відповідних повноважень Кабінету Міністрів України та приведення тарифів на пасажирські перевезення в місті Києві до рівня їх економічної обґрунтованості;
  3. Депутатський запит щодо створення на базі приміщення кінотеатру імені Юрія Гагаріна, що розташований за адресою: місто Київ, вулиця Щусева, 5, культурно-соціального комплексу з кінотеатром для киян та гостей столиці.
3. Кількість виступів 179
 

Основна тематика виступів:

Згідно з Програмою Захисту Українців (http://svoboda.org.ua/party/program/).

  РОБОТА В ОКРУЗІ  
4. Кількість громадських приймалень у окрузі 1
5. Кількість громадських приймалень поза округом 4
6. Кількість та ПІБ помічників-консультантів, які залучені  до розгляду громадських звернень
Креденцер О.С.
Сапега О.О.
Миколута О.О.
Андрєєв Д.А.
Костюк Є.С.
Керечанин Є.В.
7. Кількість днів особистого прийому громадян округу понад 20
 

Крім того, щотижня (вівторок з 11:00 до 19:00, четвер з 11:00 до 20:00, субота з 12:00 до 16:00) здійснюється прийом громадян у приймальні помічниками.

8. Кількість громадян на особистому прийомі понад 400
9. Кількість звернень громадян (усних та письмових) 1334
10. Кількість депутатських звернень 857
 

 

Основна тематика і адресати звернень:

Основною тематикою депутатських звернень є проблеми житлово-комунального господарства, незаконних забудов, порушення норм благоустрою міста Києва, правові питання.

Основними адресатами депутатських звернень є органи виконавчої влади міста Києва: Шевченківська районна у місті Києві адміністрація та Київська міська державна адміністрація.

 

11. Кількість проведених колективних зустрічей з громадянами округу понад 30
12.

Як регулярно, у який спосіб і де Ви інформуєте виборців про свою депутатську діяльність? 

Шляхом регулярних зустрічей з виборцями на території округу, особистих прийомів громадян, друкованих звернень до виборців, дописів у соціальних мережах, звітів у телевізійних та радіоефірах.

14.

Чи реалізували ви своє право на участь у роботі сесій органів місцевого самоврядування?

Так, неодноразово брав участь у сесіях Київської міської ради, спонукаючи депутатів міської ради діяти в інтересах киян, а не їх особистих.

15.

Чи користувалися Ви правом на безоплатну правову допомогу для вирішення проблем громадян правового характеру?  Як часто? 

Право на безоплатну правову допомогу для вирішення проблем громадян правового характеру використовувалось. За час здійснення депутатських повноважень було здійснено 9 звернень до органів виконавчої влади м. Києва щодо надання такої допомоги, проте з огляду на низьку ефективність та кваліфікованість наданих консультацій, право на безоплатну правову допомогу в подальшому не використовується.

 

16.

Яку і кому благодійну допомогу Ви надавали? Кошти з яких джерел Ви для цього використовували?

Благодійна допомога надається в матеріальній формі в порядку та черговості особистих звернень соціально незахищених категорій громадян, інвалідів, осіб похилого віку, воїнам АТО та їхнім сім'ям. Джерелом благодійної допомоги є кошти, які виділяються на здійснення повноважень народного депутата України, та меценатська допомога.

17.

Яка сума коштів була отримана Вами за звітний період для виконання депутатських повноважень, а також які були напрямки її використання?

сума уточнюється

Матеріальна допомога, функціонування приймальні.