Виступи народних депутатів. Нова функція (beta)

Сьогодні ми на цьому сайті публікуємо виступи кожного народного депутата у його кабінеті. На порталі Верховної Ради України доступні для ознайомлення стенограми усіх пленарних засідань, це прекрасна річ, щоб знати про щого і як говорить Парламент. Проте, якщо би ми захотіли подивитись, що саме і коли говорив окремий народний депутат, то зіткнулись би з деякими складнощами: на порталі доступні лише дати виступів, сам текст для кожного депутата не виокремлюється зі стенограми. Ми взяли на себе сміливість надавати відвідувачам цього сайту можливість читати, що і коли говорять народні депутати, зручно виводячи це в їхні кабінети.

Щоб скористатись функцією, зайдіть в кабінет через сторінку пошуку або мапу мажоритарників будь-якого депутата і внизу натисніть на цифру, яка показує кількість виступів (вона активна)
До прикладу, ось скріншот того, як виглядає сторінка виступів народного депутата Абдулліна Олександра (ми показуємо це на його прикладі, бо він перший за алфавітом у виводі списку народних депутатів на порталі ВР).

abdullin

Зараз ця функція ще працює у тестовому режимі, можливі деякі зміни у виводі даних, тому просимо вибачення за деякі незручності.